Mit værelse: Bordet og planter

ikea planteFlere billeder fra mit værelse

Så blev det tid til, at jeg ville vise dig lidt flere detaljer fra mit nye værelse i Århus. Denne gang er det ret tydeligt at se, hvor vild jeg er med planter, for de er faktisk lidt overalt på mit værelse. Jeg er sågar begyndt at så persille og karse.

Jeg er så tosset med mit teaktræsbord, som jeg købte super billigt af en ældre dame lidt uden for Frederikshavn. Bordet er lækkert, mørkt og rustik, hvilket er lige efter min smag. Tingene som er ovenpå bordet, bliver ret tit skiftet ud. Jeg elsker nemlig at flytte rund på mit værelse, mest af alt fordi jeg bliver ret træt af, hvordan tingene står, men også fordi jeg synes det er hyggeligt at flytte og justere på tingene.

Den store plante, som står ved siden af bordet er fra Ikea, og jeg elsker den! Jeg er nemlig tosset med store planter, og den dag jeg får min egen lejlighed, vil den være fyldt med store planter.

Læs også: Mit værelse: Makeup bord

kay bojesen soldater

På vægen over mit bord, har jeg en hylde hængene. Her sætter jeg småting, som lige passer ind. Det er igen et af de steder, hvor jeg hele tiden bytter rundt på tingene, men hylden er ret så praktisk hvis du, som jeg, elsker nipsting. Og selvfølgelig er den perfekt til små planter ;-)

I kan ikke se den, men på hylden har jeg også nogle billeder til at stå, men de er længere henne på hylden.

Læs også: Mit værelse: Pyntestige

planter

Typisk, at jeg lige glemte at putte lys i mine lysestager inden jeg tog disse billeder..

Læs flere indlæg om planter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *