Mission få bløde fødder

bløde fødder med fodcreme

Nu er det blevet tid til bløde fødder!

Hvis der er en ting, jeg aldrig rigtig har døjet med, er det tørre sprukne fødder.

Før nu.

Jep, nu er jeg kommet dertil, hvor mine fødder simpelthen er så tørre, og har fået hård hud. To much information? Måske, men det er altså en ting, vi bliver nødt til at snakke om.

Der er diverse tips til, hvordan man slipper af med tør og hård hud på fødderne, men eftersom, at vi sælger en fodcreme på Frotte.dk, tænkte jeg, at jeg hellere måtte give den et forsøg først. Så nu har jeg altså brugt denne fra Badeanstalten on/off i to uger (jeg har det med at glemme det hihi). Og jeg må sige, at jeg allerede kan mærke en kæmpe forskel, og det siger jeg bestemt ikke kun fordi, det er et produkt vi sælger, men simpelthen fordi den har virket.

Læs også: Den lækreste håndcreme

badeanstalten fodcreme

Så nu er jeg rent faktisk ved at få bløde fødder, men jeg er der dog ikke helt endnu. Derfor vil jeg gøre det til en lille mission om at få bløde fødder. På den måde får jeg smurt dem ind lidt mere regelmæssigt, og forhåbentligt får jeg de blødeste fødder igen.

Fodcremen er som sagt fra Badeanstalten, og indeholder det fantastisk sheasmør, som de fleste nok ved, er vildt effektivt, når det handler om at få blød hud. Men de ingredienser jeg er allermest tosset med, er de bakteriehæmmende æteriske olier. Det er pebermynte, rosmarin, eucalyptus og nellike, som er med til at modvirke svedlugt, og så skulle det holde ens fødder friske hele dagen.

Når jeg har smurt cremen på, har jeg for det meste gjort det inden jeg skulle i seng. På den måde kan cremen jo virke hele natten. Men det er lidt sjovt, for jeg føler helt, at jeg kan mærke at cremen virker. Det er som om den prikker lidt i huden, hvilket egentlig ikke føles helt skørt.

Læs også: SÅ SKETE DET! – Frotte er født.

badeanstalten fodcreme

Det er måske ikke sandalvejr, men derfor er det nu meget rart med bløde fødder, ikke?

Kom gerne med tips i kommentarfeltet, hvis du ved, hvordan man slipper af med tørre fødder.

Læs også: Den nye yndlingspalette (den er billig)

2 thoughts on “Mission få bløde fødder

 • Reply Malue Jasmine 4. oktober 2016 at 08:56

  Ej, jeg har hørt så meget godt om den creme!

  Jeg elsker først at give mine fødder et fodbad med en bathbomb eller noget fodsalt i og så derefter smøre dem ind.
  Herefter skal de selvfølgelig pakkes ind i et par dejlige hyggesokker :-D

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  • Reply anne-dorthe 4. oktober 2016 at 13:07

   Den er virkelig også super god.

   Fedt tip! Jeg skal så meget have fodbad her i ugen nu! :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *