Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Mine yndlings skønhedsprodukter - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Mine yndlings skønhedsprodukter

yndlings skønhedsprodukter

Mine yndlings skønhedsprodukter

Hold da helt ferie! Det er godt not nok længe siden, jeg har skrevet et indlæg. Jeg beklager! Det skyldes dog flere ting – jeg var løbet lidt tør for inspiration, og så har vi været så uheldige i min familie, at to af mine bedsteforældre pludselig blev meget syge.

Så der var brug for at tænke på noget andet end min blog lige pludselig.

Men nu er jeg heldigvis klar på at få skrevet nogle flere indlæg.

Læs også: Sådan sparer du penge på din foundation

yndlings skønhedsprodukter

Denne gang vil jeg gerne dele mine yndlings skønhedsprodukter med jer. Det varierer jo altid lidt, hvad man lige bruger af produkter, men denne gang er det fire lækre produkter, som jeg har elsket rigtig længe.

Når jeg fjerner min makeup om aftenen, bruger jeg min elskede Kiehl’s Ultra Facial Cleanser. Denne cleanser er virkelig god, får al makeuppen af og efterlader min hud ekstremt blød og lækker. Jeg bruger ca. en portion på størrelse med en mandel, og så “smører” jeg det ellers bare rundt i mit hovede med fugtige (og rene!!) hænder. Når makeuppen er opløst, fjerne jeg det med en vaskeklud. Og så er der bare ren og frisk hud.

Læs også: En billig og god øjenskygge palette

yndlings skønhedsprodukter

For at holde min hud endnu mere frisk og blød, bruger jeg min Pixi Glow Tonic, som jeg forevigt vil bruge! Det er simpelthen bare den bedste tonic man overhovedet kan få. Jeg kan med det samme se på min hud, hvis jeg har glemt at bruge den lidt for længe. Jeg har sådan nogle små “buler” på min hage (ved ikke lige hvad det professionnelle ord er for dem, så i må leve med buler), som den denne tonic fjerne hver eneste gang. Jeg kan se det allerede dagen efter. Jeg tager en lille smule på en vatrondel, og så er det bare i hovedet med det ;-)

Efter at vi startede Frotte.dk, har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor fantastiske Badeanstaltens produkter er. Og denne håndcreme fra dem, er bare vildt god! Jeg bruger den ca. hver anden dag lige for tiden, men den vil sikkert blive brugt hver dag her til vinter. Men det bedste ved det er, at den gør mine vildt tørre albuer super bløde.

Læs også: SÅ SKETE DET! Frotte er født.

Sidst men ikke mindst, har vi min Lightscaped highlighter fra MAC. Jeg synes, at den giver det mest naturlige skær til ens hud, som bare gør at man “stråler” lidt mere. Jeg er bare kæmpe fan af highlighter.

yndlings skønhedsprodukter

Hvad er jeres yndlings skønhedsprodukter?

Indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *