Min nye ‘kostplan’

ny kostplan

Tid til en ny ‘kostplan’

I starten af 2017 besluttede jeg mig for, at 2017 ville være mit år. Med ‘mit år’ mente (og mener) jeg, at der skulle ske en masse gode ting for mig i år. Men den ting, der skulle været toppen af kransekagen på ‘mit år’, er et fantastisk vægttab. Et af de der vægttab, hvor folk man ikke har set i lang tid siger: “Wow, Anne-Dorthe! Har du ikke tabt dig mega meget?”, Hvor mit svar så ville være noget i stil med: “Naaarh, det er ikke så meget. Kun en 20-30 kg. hehe”. What a dream!

Som i måske husker, gik jeg igang med at skrive om en sundere livstil herinde (igen igen), og det gik faktisk helt som det skulle. Der røg lidt kilo, og kosten var god og sund. Så kom der lige en eksamen, der kørte det hele lidt af sporet. Men selvom jeg kan komme med 100 undskyldninger mere, gider jeg ikke rigtig. I kender jo sikkert selv undskyldningerne, ikke?

Så istedet for at dvæle ved, hvorfor der kom lidt flere popcorn indenbords end der skulle, vil jeg nu vælge at fokusere på min nye ‘kostplan’ og svinge min korte ben op på hesten igen.

Læs også: 2017 – nu skal der stammes op!

lime

Som sædvanligt vil jeg meget gerne dele mine tanker med jer herinde. Det er nemlig lidt rart med noget support, når det sker at de satans popcorn nærmest selv popper ind i min mund.

Min plan er, at jeg gerne vil tabe mig en masse kilo, og bare komme til at se pisse godt ud. Og så generelt bare være meget meget sundere end jeg er nu. Og for at opnå dette, lå jeg i går i min seng og fandt på en lille ‘kostplan’ for, hvordan jeg kommer til at blive smækker lækker.

Læs også: Jeg er endelig i den nye lejlighed!

grydeskeer

Morgenmad

Til morgenmad tænker jeg noget i stil med skyr med super sunde toppings – chiafrø, hørfrø osv. En rugbrødsmad er også helt ok for mig.

 Middagsmad

Til middagsmad tænker jeg, at jeg er ude i noget salat. En masse grøntsager skal der i hvertfald spises!

Aftensmad

Til aften skal jeg spise noget kød, grøntsager og sunde kulhydrater såsom fuldkornspasta eller lignende.

Snacks

Når jeg bliver sådan lidt snackie må jeg spise noget frugt eller nødder – i ved, sådan nogle sunde ting haha.

Den vigtigste regel af dem alle!!

Umiddelbart lyder det måske meget simpelt, og det er det egenlig også. Men det der skal gøre, at det hele virker endnu bedre og hurtigere er, at jeg altid skal spise af en middagstallerken. På den måde ender jeg ikke ud i den vane, jeg har nu, hvor jeg fylder en stor tallerken med mad. Og så har man jo hørt mange gange, at man snyder hjernen til at tro, at man får mere mad end man i virkeligheden gør. Og så vand vand vand!

Læs også: Hvordan ser mit 2017 ud?

kostplan

Lyder det alt sammen ikke bare som en mega god plan? Det er i hvertfald det, jeg sater hele butikken på at prøve. Jeg har prøvet det før, og der virkede det faktisk super godt, så jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke er begyndt på det her noget før, men jaja så må det jo bare blive nu.

Nu er næste step i planen, at jeg lige skal ud og købe et batteri til vægten – man vil jo gerne se om der sker noget haha :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *