Min fødselsdagsgave til mig selv

michael kors taske

Michael Kors taske

Den 16. juni havde jeg fødselsdag. Jeg fik nogle dejlige gaver fra familie og venner, men dette år besluttede jeg mig for at give mig selv en lille fødselsdagsgave.

Jeg har købt denne lækre taske til mig selv. Tasken er fra Michael Kors, og det er en taske, jeg har gået og sukket over rigtig længe. Jeg sad tilfældigvis på Zalando og kiggede på forskellige lækre ting. Selvfølgelig skulle jeg også lige kigge på tasken en ekstra gang, og så var den skisme på tilbud! Hvor heldig har man lige lov at være? Jeg sparede altså 20% + 100 kr ekstra, fordi jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev.

Læs også: Fjollede mobilcovers du må eje

michael kors selma taske

Jeg er helt forelsket i tasken og har slet ikke fortrudt købet, og det kommer jeg virkelig heller ikke til. Tasken var selvfølgelig en smule dyr, men jeg er kommet der til i mit liv, hvor jeg nogengange bare gerne vil give lidt mere for en ting, hvis jeg ved kvaliteten er i top, og hvis jeg er sikker på, at jeg bliver glad for tingen. Så denne taske er en lille investering for mig, selvom jeg godt ved, at den ikke var så dyr som så mange andre tasker – men for en nærig nordjyde er det altså mange penge ;-)

Læs også: Hay timeglas

michael kors taske

Det sværeste ved at købe tasken var at vælge hvilken farve den skulle have. Jeg var helt forelsket i denne navy blå farve, men alligvel var der en stemme i mit hovede, der fortalte mig, at jeg skulle tage den sorte, da sort jo går til alt. Men jeg trodsede stemmerne i mit hoved, og gik med den farve, som jeg inderst inde bedst kunne lide. Og lad os nu være ærlige.. Navy går jo også til det meste, right?

Tænk at man kan skrive så langt et indlæg om en taske.. Men den er så fiiiiiin!

Modellen på denne taske hedder Selma og du kan købe den lige her.

Læs også: Zara taske

michael kors taske navy

Læs også: Endelig fik jeg den!

Indlægget indeholder affiliate links

Ikke-navngivet-1

2 thoughts on “Min fødselsdagsgave til mig selv

  • Reply Emily Skovgaard Rasmussen 28. juni 2016 at 14:34

    Hvor er den altså bare fin! Tillykke med den :)

    • Reply anne-dorthe 28. juni 2016 at 16:42

      Ja, er den ikke? Heheh mange tak ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *