Den mest realistiske kærlighedsserie

realistisk kærlighedsserie

En skøn og realistisk kærlighedsserie

Nu har jeg set endnu en helt vild god serie på Netflix, og denne gang er det faktisk en serie, som Netflix selv har lavet. Serien hedder Easy, og er en ufattelig realistisk kærlighedsserie. Faktisk vil jeg vove at påstå, at det er den mest realistiske kærlighedsserie, jeg nogensinde har set.

I hvert afsnit lærer vi nye personer at kende, og får fortalt deres kærlighedshistorie. Men det er slet ikke på sådan en klam pladderromantisk måde, hvor man kaster lidt op i munden. Nej, det er ægte og råt. Der er utroskab, løgne og mange andre ting, som ses i den virkelige verdens forhold.

Læs også: Scream sæson 2

realistisk kærlighedsserie

Én af tingene, jeg rigtig godt kan lide er, at serien også har en historie om to brødre – for et forhold er jo ikke altid romantisk, og det viser de også bare skide godt i serien.

Som sagt har hvert afsnit en ny historie med nye personer, men alligvel hænger det hele faktisk lidt sammen, hvilket er en meget fin detalje, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan de (forhåbentligt) arbejder videre på det i sæson to.

Hvert afsnit varer kun omkring 30 minutter, så det er en let serie, som man hurtigt kan få slugt et par afsnit af.

Læs også: Endnu en god serie med zombier

realistisk kærlighedsserie

Dog vil jeg lige påpege, at man altså ikke skal se serien, hvis man er meget sart. Der er nemlig en del sex-scener i den, men jeg synes bestemt ikke det bliver vulgært – det er meget natuligt og ægte.

Så hvis du gerne vil se en realistisk kærlighedsserie med rigtige emner og følelser, kan jeg klart anbefale Easy. Men hvis du har set den, vil jeg selvfølgelig meget gerne høre, hvad du syntes om den? Kom gerne med en kommentar :-)

Læs også: 8 afsnit du skal se NU!

realistisk kærlighedsserie

Se traileren her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *