En ny udfordring

meditation

Meditation i en uge

Jeg har besluttet mig for, at jeg på mandag vil gå i gang med noget helt nyt. Noget som jeg skal prøve i en uge, for at se om det har noget betydning for mig.

Jeg skal meditere i en uge.

Det skulle være så sundt og godt for ens krop, og det kunne jeg godt bruge lidt af lige nu. Lidt afslapning til hjernen om man vil.

Læs også: Hvad sker der i mit liv lige nu? 

meditation

Så på mandag går jeg altså igang. Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvor længe jeg skal meditere af gangen og hvordan jeg sådan skal gøre det. 10 minutter? 20? 30? Sidder man på gulvet, i sengen eller ved bordet? Hvis du er en meditations ekspert, må du endelig gerne komme med råd.

Ligesom med det dumme væddemål jeg sidst var på, vil jeg selvfølgelig dele mine oplevelser med jer. Det er bare så skide sjovt at læse jeres dejlige kommentarer. I er så gode altså!

Læs også: 4 ting der får mig til at føle mig tilpas

meditation og ro

Det er muligvis begrænset, hvor mange indlæg der kan blive skrevet om meditation, da jeg jo starter ud med at prøve det i en uge. Jeg skal ligesom mærke om det er noget for mig.

Ærligttalt så tror jeg faktisk godt, at jeg kunne blive ret hooked på det, eftersom jeg er en sucker for at finde ting, der får mig til at føle mig vildt tilpas i min krop. Sådan havde jeg det da jeg blev vild med yoga.

Læs også: Jeg har købt den smukkeste plante

meditation og levende lys

Find HAY lysestage her (affiliate)

Grunden til, at jeg egentlig besluttede mig for, at jeg i næste uge skal prøve meditation, var fordi jeg så en video på Youtube med skønne Camille Rowe. Den labre larve (det er hun altså) har lavet videoer med Vogue, hvor hun prøver at finde ud af, hvad søren wellness handler om. Og det er bare vildt spændende.

Nedenfor kan du se den video, hvor Camille Rowe lærer om meditation.

Læs også: Hvis der er én du skal se på Youtube er det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *