Tøj fra McVerdi og andre ukendte mærker?

Annonce
mcverdi

McVERDI og andre nye mærker

Nu er det forhåbentligt snart tid til kun at kunne gå i sommertøj. Det ser ikke for godt ud i dag, men sidste uge var da helt faktastisk i Århus. Faktisk fik jeg også brugt et par af mine shorts. Det er nu skønt med sommerbrune ben. Ikke at jeg har fået brune ben endnu, men man har vel lov at håbe ;-)

Her på det sidste har jeg haft lyst til at eksperimenterer lidt med min garderobe. Jeg har besluttet mig for at få lidt flere farver ind her til sommer, hvilket er ret vildt for mig. Så ja, i år skal der flere farver på tøjstativet og så skal der også hænge flere kjoler. Endnu en ny ting for mig. Der er nu ikke nogen speciel grund til lysten for farver og kjoler, jeg tænker bare, at det kunne være sjovt at prøve noget nyt til sommer.

Nu når jeg alligvel skal prøve noget nyt, burde jeg måske også finde nogle nye mærker, som jeg ikke kender så godt. Så da jeg blev spurgt om jeg ville kigge lidt på McVERDI designertøj, sagde jeg hurtigt ja. Det er nemlig et helt nyt mærke for mig, men måske du allerede kender McVERDI designertøj?

McVERDI er Nordsjællandsk designertøj, af god kvalitet, til kvinder. Hvis du spørger mig er stilen meget afslappet og behagelig, hvilket er så dejligt om sommeren. Du kan købe McVerdi online, så det er super nemt for dig at få tøjet leveret til døren. Det er nogen gange bare dejligt med et godt køb online, hvis ikke man lige er i humør til at kigge i butikker.

Så hvis du er interesseret i Nordsjællandsk designertøj kan du købe McVERDI online her.

Er der andre ukendte mærker jeg burde kigge på her til sommer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *