Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Tosset med tv #6: Master Of None - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Tosset med tv #6: Master Of None

master of none

Ved du ikke lige hvad du skal give dig til de næste par dage? Overvejer du at begynde på en ny serie, som er let og sjov. Så burde du tage at begynde på den ekstremt sjove nye serie fra Netflix, som hedder Master Of None.

Serien er lavet af Aziz Ansari, som spiller hovedrollen i serien. Aziz spiller Dev, som er en ung gut, der oplever lidt af hvert i New York. Der er en masse ting som Dev ikke forstår, og disse ting danner et emne i hvert afsnit, hvilket er super fedt.

Serien er skide sjov, og tager alvorlige emner op, og gør dem nemmere at snakke om, på en eller anden mærkelig måde. Jeg er sikker på, at denne serie bliver en kæmpe succes, og jeg skal helt sikkert se de næste sæsoner så snart de udkommer.

Har nogle af jer set serien? Hvis ja, hvad synes i?

2 thoughts on “Tosset med tv #6: Master Of None

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *