Markedsføringskursus hos Bigum og Co.

markedsføringskursus

Markedsføringskursus

Long time no see. Wow, det er virkelig længe siden, at jeg har skrevet noget herinde. For at være ærlig, har lysten bare ikke været der. Og det er egentlig vildt mærkeligt, for sidste år ELSKEDE jeg at blogge. Jeg havde så mange ideer til indlæg. Men i år er det bare gået i stå, og jeg ved virkelig ikke hvorfor. Men jeg kan mærke, at jeg allerede efter et par linjer, mærker hvor afstressende det faktisk er for mig at skrive herinde. Det er jo total terapi for mig.

Men det jeg egentlig ville skrive om i dag er, at jeg lige er begyndt på en jobrettet uddannelse. Det er hos Bigum og Co. i Skanderborg, og det er en 6-ugers digital markedsføring jobrettet uddannelse (med andre ord er det et markedsføringskursus). Og jeg elsker den!

Hvad er dårlig SEO – det skal en blogger vide!

Første dag var i mandags, og dagen startede egentlig ikke særlig godt, fordi jeg ikke kunne købe billet til toget af en eller anden grund. Jeg skyndte mig at hoppe på bussen, og nåede heldigvis frem til tiden. Men derefter blev dagen bare super god. Vores underviser Anders Sevelsted fik hurtigt brudt isen, så der ikke var nogen akavet stemning på holdet.

Da vi kom igang med undervisningen, vidste jeg bare, at jeg ville elske det. Vi startede nemlig ud med SEO (søgemaskineoptimering), som jeg ELSKER! Det var så fedt at sidde og nørde SEO med folk, der var ligeså interesserede i det, som jeg er.

Seo tips enhver blogger skal kende

Anders Sevelsted forklarede tingene vildt godt, og der blev bare skrevet noter på livet løs. Jeg må indrømme, selvom det måske lyder lidt arrogant, at jeg vidste de fleste af tingene i forvejen. Men det skal også lige siges, at det jo var første dag, så det giver meget god mening, at starte fra bunden. Men selvom jeg vidste en hel del af tingene, elskede jeg det alligvel. Det er altid rart at få repeteret noget man i forvejen ved, også fordi det ligesom bekræfter en i, at man stadig har styr på sagerne. Og så var der selvfølgelig en del ting, jeg ikke var klar over.

Jeg glæder mig så meget til at lære en masse om Facebook og nyhedsbreve, for det ved jeg ikke helt ligeså meget om. Jeg håber virkelig, at jeg kommer derfra, og bare er den største markedsføringsnørd haha.

Billedguide til dig der blogger

Holdet jeg er på, virker super søde, og jeg er så klar på at skulle ud og lære en masse nye ting i morgen.

8 thoughts on “Markedsføringskursus hos Bigum og Co.

 • Reply Thomas Bigum 1. juni 2017 at 21:58

  Hej AD!
  Faldt lige over dit indlæg her.. 1000 tak for omtalen 🙏🏻
  Vi ses i næste uge.

  • Reply anne-dorthe 2. juni 2017 at 19:35

   Det var bestemt så lidt! Omtalen var ikke kommet, hvis ikke det var fortjent ;-)

   Ja, vi ses.

 • Reply Monia 2. juni 2017 at 20:04

  Det lyder super spændende.. det kunne jeg altså godt overveje at tage😊

  • Reply anne-dorthe 3. juni 2017 at 13:21

   Jeg kan helt klart anbefale det :-)

 • Reply Camilla 3. juni 2017 at 16:01

  Super fedt indlæg. Du har lige fået en ny læser, jeg er vild med dine indlæg (har lige kigget lidt rundt) :-D
  Et forslag til et indlæg, jeg tror vil passe godt ind til dine SEO-indlæg, er det med at oprette en gravatar (for wordpress brugere). Det er en af de ’små’ ting, jeg alligevel synes hjælper med, at skabe et image, når man kommenterer hos andre blogge :)
  Forresten, så virker dit link til din facebook side, i sidebaren ikke – linket har 2 x facebook.com i url’en c:

  • Reply anne-dorthe 4. juni 2017 at 20:12

   Mange tak, og fedt at du gider læse med!! Super god idé med sådan et indlæg – det skriver jeg bag øret ;-)

   Åh for søren, det kan jeg da godt se. Det bliver rettet! Mange tak for heads up!!!

 • Reply Maja 5. juni 2017 at 13:29

  Lækker blog – også på mobilsite!
  – Vi ses jo i morgen, jeg sætter pris på din hjælp, for det er ikke en underdrivelse at sige at jeg er nybegynder i det her 😂
  Kh Maja

  • Reply anne-dorthe 6. juni 2017 at 12:35

   Haha, tak skal du have! Lige pludselig er du ekspert :-D Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *