Marc Jacobs øjenskygge og ansigts palette

marc jacobs

Marc Jacobs palette

Da jeg viste jer min Kat Von D øjenskygge palette, fortalte jeg, at jeg havde fået den og en anden for 332 kr. Det var altså denne skønne palette fra Marc Jacobs, som var den “hemmelige” palette i det indlæg.

Nu er den så ikke så hemmelig mere haha ;-)

Læs også: Kat Von D – ny øjenskygge palette
marc jacobs øjenskygge palette

Ej, men det var jo et røverkøb. Denne palette fra Marc Jacobs og den fra Kat Von D, for 332 kr!! Der gjorde Sephora min dag rigtig god.

Jeg kan dog ikke huske, hvad paletten normalt koster, men har tjekket den Amerikanske Sephora, og derinde koster den normalt 69 dollars – og i Danmark ville den sikkert være dyrere. Uanset hvad, var det et vildt god tilbud. Kan i fornemme, at jeg virkelig prøver at retfærdiggøre mit køb haha.

Læs også: Fodcremen er nu testet!

palette fra marc jacobs

Paletten har seks øjenskygger i farver, man sagtens kan bruge til hverdag, men man også sagtens kan bruge til en night out (for dem har jeg jo mange af – nej). De øverste tre farver er meget naturlige, hvor de nederste er en smule mørkere, og derfor kan være med til at lave et mere smokey look. Jeg har leget med øjenskyggerne i omkring en uge nu, og jeg må sige, at de er meget nemme at arbejde med. De er også meget pigmenterede, så man bruger ikke så meget af gangen. Alt i alt nogle super flotte og gode øjenskygger.

Læs også: Den smukkeste highlighter palette fra Sleek

Udover øjenskygger har paletten en bronzer, blush og en highlighter. Bronzeren har en perfekt farve til min hud. Den er ikke for mørk, og den er slet ikke orange.

Blushen er også super fin – den er der faktisk slet ikke så meget at sige til.

Highlighteren er virkelig flot. Jeg er jo en kæmpe fan af highlighters, da de lige er med til at give lidt glow til de øverste af kindbenene. Og denne highlighter er der slet ikke noget dårligt at sige om. Den har et gyldent skær, som også ville være perfekt til sommer eller til mørkere hudtoner. Og så er den faktisk også meget flot som øjenskygge.

marc jacobs øjenskygger

Så hvis du er i nærheden af en Sephora, kan du jo kigge om de stadig har denne Marc Jacobs palette :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *