Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Makeup fra NYX - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Makeup fra NYX

Nyx lipglosses

Makeup fra NYX

Hvis du, som jeg, er helt tosset med makeup, har du nok hørt at NYX er kommet til Danmark. Og der må jeg bare sige: ENDELIG! Jeg har så længe gerne ville prøve makeup fra NYX, og nu kan jeg endelig få lov!

Det var på Emily Salomons blog, at jeg første gang hørte at NYX var kommet til Danmark, men det var desværre i København, så det kunne jeg ikke rigtig bruge til så meget. Men alligvel tænkte jeg, at det nok ville komme til Århus, da nye launches, som disse, ofte kommer til Århus ret hurtigt.
nyx læbestift

Jeg smuttede derfor forbi Matas i Bruuns galleri, som jeg også fortalte jer her. Der var det så. Et helt hjørne fyldt med makeup fra mærket NYX. Jeg smuttede derhen, men måtte længe stå og vente, for der var andre, der var lige så begejstrede som jeg hehe ;-)

lipglosses fra nyx

Da jeg endelig kom til, skulle jeg jo kigge på det hele, men det var især én ting, jeg var på udkig efter. Nemlig deres lipglosses og læbestifer. My oh my, hvor var jeg solgt. For det første er der vildt mange farver og forskellige typer, så det var faktisk overraskende svært at beslutte sig.

nyx botter gloss

Jojo, måske havde jeg ikke brug for 3 nye lipglosses og endnu en læbestift, men jeg måtte bare eje dem. Og det er jo egentlig også helt ok, nu når jeg har ventet på, at det skulle komme til Danmark i så laaaaang tid, ikke? Hvem har brug for penge til mad, hehe? :/

makeup fra nyx

Lipglossene er vildt lækre på læberne. De er cremede og klistrer heldigvis ikke på læberne, hvilket for mig er meget vigtigt. Der er jo ikke noget værre end, når håret klistre sig fast i lipglossen.

Læbestiften er helt fantastisk. Den giver god farve og er så blød, at man helt glemmer, at man har læbestift på.

nyx lipglosses

Her kan i se hvilke farver, jeg valgte. Fra venstre: Èclair, Créme brulee, Angel food cake og læbestiften Snow cap.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

2 thoughts on “Makeup fra NYX

  • Reply Johanne 9. marts 2016 at 09:07

    Jeg er så vild med, at vi har været så heldige at få NYX så hurtigt til Århus. Det er et super godt brand og deres læbeprodukter er jo bare fantastiske :-)

    Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

    • Reply anne-dorthe 9. marts 2016 at 15:35

      Lige præcis. Det er altså bare for skønt :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *