Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Mit værelse: Makeup bord - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Mit værelse: Makeup bord

makeup bord

Mit makeup bord

Hvis du er fast læser af bloggen, ved du med sikkerhed, hvor tosset jeg er med makeup og hudpleje. Af den grund, har jeg selvfølgelig en hel “afdeling” til det. Jeg har nemlig mit makeup bord, som jeg sidder ved hver morgen, når jeg gør mig klar.

Det er selvfølgelig ikke et decideret bord, men en gammel kommode, som jeg købte i en genbrugsbutik for et par år siden. Jeg har selv malet den hvid, da kommoden ikke var særligt flot, da jeg købte den.

hudplejeprodukter

I den ene side har jeg mine makeupbørster (som trænger til at blive vasket hehe) og mine daglige hudplejeprodukter. Kommoden har selvfølgelig også skuffer og et stort rum, hvor jeg også har en del makeup og hudplejeprodukter, men det meste af det, jeg bruger til dagligt, står på toppen af mit makeup bord.

De fleste af mine makeupbørster er fra Real Rechniques, og de er helt fantastiske!

makeup bord

På den anden side har jeg mit makeupspejl. Spejlet er super fedt, for det er et af dem man kan vende, hvor der på den anden side er et spejl der zoomer ind. Det er jo fedt, hvis man skal være meget præcis med ens makeup eller hudpleje, men ulempen er, at man virkelig ser ALT – ikke så charmerende, når man har en kæmpe bums.

Jeg har også min yndlingsparfume Si fra Giorgio Amarni, som er helt fantastisk. Jeg har også en makeupholder, som er købt på Ebay, men man kan også finde dem i Søstrene Greene. I den, er der en del makeup fra MAC, da det er et mærke, jeg elsker rigtig meget. Især deres Strobe Cream er vildt god. Der er også en hel del fra NYX, da jeg jo lige har købt tingene, og de derfor skal testes.

Spejlet er også et super gammelt genbrugsfund.

Hvis der er noget du gerne vil vide hvor er fra, så skriv endelig en kommentar til indlægget :-)

Indlægget indeholder affiliatelinks.

frotte.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *