Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
MAC Strobe Cream + sparetips - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

MAC Strobe Cream + sparetips

mac strobe cream

Strobe cream fra MAC

I ved allerede, at jeg elsker makeup fra MAC, eftersom jeg hele tiden viser jer, hvilke lækre ting, jeg har købt fra mærket. Nu er det lidt siden, jeg sidst viste jer noget fra MAC, og i skal selvfølgelig ikke snydes, så for jeres skyld har jeg købt en lækker lille sag (ok, måske var det for min egen skyld..).

Læs også: Sådan sparer du penge på din foundation

mac strobe

Denne gang blev det til MACs lækre strobe cream, som jeg gik og drømte om efter, jeg havde set, at Kylie Jenner bruger den. Jaja, det er måske en smule kikset, at jeg køber den på grund af Kylie Jenner, men hendes makeup er jo altid on point! Og jeg gad ærligtalt godt, at min makeup altid sad i skabet, ligesom hendes.

Et lille tip til at spare penge på din Strobe Cream:

Hvis du altid elsker at spare lidt penge på din makeup, er det super simpelt med denne strobe cream fra MAC. Du skal simpelthen bare købe den med 30 ml i istedet for den med 50 ml i.

30 ml: 75 kr.

50 ml: 270 kr.

Hvis du lige regner lidt, kan du altså få 60 ml for 170 kr, hvis du køber to af de små. Du har på den måde 10 ml mere, end hvis du købte den store og du sparer 100 kr!!! WHAT

Læs også: GOODIEBOX AUGUST

strobe cream

Der sidder måske nogen, der ikke ved hvad man bruger denne strobe cream til? Den fungerer lidt ligesom en highligter, men man bruger den under ens foundation. Den skal, på samme måde som en highligther, placeres de steder, hvor lyset rammer ens ansigt. Det vil sige øverst på kinderne (der hvor man kan mærke ens knogle), ned af næsen og lige over ens overlæbe. Dette giver et naturligt skær til ansigtet, som får det til at se sundt og friskt ud. Man kan også vælge at bruge den i hele ansigtet, men så kan man være uheldig at se lidt fedtet ud, især hvis man i forvejen har lidt olieret hud.

Den giver bare det flotteste skær til huden, som jeg er helt vild med. Og derfor køber jeg dette mirakel gang på gang.

↓Jeg har prøvet at vise jer, hvor man bruger highligter og strobe cream nedenfor ↓

hvor man skal highligte

Læs også: En billig og god øjenskygge palette

3 thoughts on “MAC Strobe Cream + sparetips

 • Reply Nivikka 11. januar 2016 at 20:19

  Den ser super lækker ud, tak for tippet, har faktisk længe gerne ville finde en god creme, og det er jo bare helt vildt fedt, at den fungerer som en highlighter også! :)

  • Reply anne-dorthe 11. januar 2016 at 21:20

   Glad for, at du kunne bruge tippet! ;-)

 • Reply Hedvig Thorsen 20. februar 2018 at 11:42

  Hej Anne-Dorthe.
  Tak for tip.
  Hvilken af farverne er det? (Kan se der kun laves en travle size, men kan simpelthen ikke læse hvilken farve det er)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *