Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Mac pigmenter - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Mac pigmenter

Mac christmas collection

I denne måned har jeg brugt mine penge alt for hurtigt. Jeg lever jo lige nu af SU, men 2000 af dem går til at bo på skolehjemmet her i Århus. Det er vildt billigt, og jeg klager selvfølgelig ikke, men hvor var det altså lækkert dengang man ikke betalte husleje. Udover det, har jeg ikke rigtig nogle udgifter. Jeg forsøger på at sætte så mange penge som muligt ind på en opsparing, så jeg har penge til, når jeg finder en lejlighed. Resten af pengene bliver brugt på tøj og makeup, som jeg ikke har brugt for – woops. Jeg havde brugt lidt for mange penge, men kiggede på kontoen og blev enig med mig selv om, at der var nok til resten af måneden. Jeg blev så lidt forskrækket, da jeg modtog en mail fra Dsb om, at der ville blive trukket 800 kr fra min konto til betaling af ungdomskort! Det havde jeg glemt alt om. Så lige nu fortryder jeg lidt de køb, som jeg har gjort mig, men samtidig, er jeg jo så sørens glad for dem!

mac pigment øjenskygger
I ved, at jeg er fuldstændig afhængig af MAC, og som jeg har nævnt før, hjælper det heller ikke, at de har sådan nogle søde ekspedienter. Sidst jeg var i Magasin, ville den søde ekspedient gerne lægge foundation på mig, så jeg lige kunne prøve den. Selvfølelig prøvede hun en masse andre produkter på mig, som jeg stadig ikke har fået ud af mit hoved.

Jeg sad længe og beundrede hendes øjenskygge, for den var bare on point! Jeg spurgte hende, hvilket øjenskygge hun havde på, og hun fortalte mig, at det var en fra deres nye julekollektion, og at hun da synes, jeg skulle prøve den. Hun gav mig den på, og jeg var straks solgt! Jeg måtte bare havde den. “Desværre” kunne man kun købe den i et sæt af fire, så jeg var jo “nødt” til at tage de andre med også – sikke en skam hehe ;-)
mac øjenskygger

Er de ikke smukke?↑ Den hun prøvede på mig, er den længst til venstre, som hedder “Out All Night”. Det er en glitter, som er fantastisk smuk, og jeg kan slet ikke vente med at skulle bruge den næste gang jeg skal til noget fancy. Den næste farve hedder “Reflects Bronze”, næste igen hedder “Naked” og den sidste

6 thoughts on “Mac pigmenter

 • Reply Aarhuspigen / Me To We Fashion 24. november 2015 at 20:09

  De er virkelig flotte! Kan godt forstå du købte dem hehe. Jeg kom også til at shoppe i MAC sidste uge, ups ;)

  • Reply anne-dorthe 24. november 2015 at 20:14

   Ja, er det ikke? Åååh hvor lækkert, hvad købte du? :-)

 • Reply Sofie 24. november 2015 at 21:25

  De kunne være man lige skal forbi Mac standeren, nu når man alligevel skal i Salling ;)

  • Reply anne-dorthe 24. november 2015 at 22:04

   Jeg ville gøre det, hvis det var mig haha ;-)

 • Reply Maria Sørensen 24. november 2015 at 23:02

  Det burde være ulovligt at gå i magasin sidst på måneden, for hvem kommer ikke til at smutte forbi Mac og forelske sig helt vildt i noget derfra. Pt er jeg madly in love med deres matte lipticks:)

  http://fashionuniverse.dk/

  • Reply anne-dorthe 25. november 2015 at 08:22

   Ja, det burde det virkelig være haha! Deres læbestifter er generelt bare vildt gode. Jeg har selv alt for mange Mac læbestifter :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *