Man må da gerne snyde, ik? Opdatering på sundheden

Persille

Må man ikke godt snyde lidt?

Så er det da vist også blevet tid til endnu en sundhedsopdatering.

Det går faktisk helt fint. Der er røget et par kilo, og jeg begynder så småt, at kunne se, at der rent faktisk sker noget. Dobbelthagen er blevet lidt mindre, og det samme er dellerne på maven. Faktisk er jeg også nået dertil, hvor jeg synes jeg sådan kan føle indvendigt i min krop, at jeg lever meget sundere. Jeg føler mig faktisk bare lidt mere frisk hele tiden. Kroppen føles heller ikke helt så tung, som den nogle gange gør, når man spiser store mængder af usund mad.

Læs også: 2017 – nu skal der strammes op!

Og så synes jeg, at man kan se det på min hud, hvilket jo er mega fedt, når man, som jeg, går op i sin hud og sin makeup. Ens makeup sidder bare bedre, hvis ens hud er flot og hydreret. Så der bliver også drukket en masse vand og urtete.

Denne gang føler jeg virkelig, at det er en “kur”, jeg kommer til at overholde. Jeg har nemlig givet mig selv lov til at snyde lidt, hvis jeg for eksempel er taget til Frederikshavn en weekend. Jeg spiser nok stadig lidt mindre end jeg plejer, men maden er selvfølgelig ikke den sundeste. Men ærligttalt så synes jeg også en “kur” ville være ekstremt trist, hvis man ikke måtte snyde en lille smule engang imellem. Det handler jo så bare om at kunne komme igang med det samme, når man er hjemme og hverdagen starter igen. For så betyder et par snydedage jo ikke så meget.

Læs også: Sund i 2017 – Så er vi igang

Denne gang har jeg også spist nogle dejlige sunde retter. Jeg er blevet ret stor fan af at lave en sund grøntsagstærte, og så er ristet rugbrød også blevet et stort hit. Ristet rugbrød er bare lige 50% bedre end en almindelig skive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *