Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Lækker ny T-shirt - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Lækker ny T-shirt

Asos t-shirt

Så er der endelig weekend! Denne weekend skal, som de fleste weekender, bruges på hygge og afslapning. Og så er der jo sket det helt fantastiske at fjerde sæson af House of cards er udkommet på Netflix. HELE SÆSONEN! Jeg får travlt i denne weekend haha.

Ellers har denne uge faktisk været meget stille og rolig. Vi er ved noget nyt i skolen, som er en smule svært, og en smuuuuule kedeligt (meget kedeligt), hvilket har fået denne uge til at virke ekstremt lang. I dag fik jeg dog ordnet nogle voksenting, såsom at vaske tøj, få betalt ungdomskort, købt en flot plante og nyt makeup. Ok, de to sidste er nok ikke specielt voksne..

I morges fandt jeg ud af, at Matas i Århus nu har fået en stand med makeup fra mærket NYX, som jeg helt vildt længe har kunne tænke mig at prøve. Så jeg var selvfølgelig nødt til at tage et smut forbi Matas i Bruuns galleri. Jeg købte muligvis lidt for meget, som jeg vil vise jer herinde meget snart.

Hvid asos t-shirt

Jeg har vist jer min fine nye grønne Sweater fra Asos for ikke så længe siden, men jeg har endnu ikke vist jer den fine t-shirt, som i kan se på billederne. T-shirten er jo ret simpel, men jeg er helt vild med striberne på den. Det er en fin lille detalje, som gør en kedelig hvid t-shirt til noget mere specielt og mere spændende.

asos-t-shirt

Rigtig god weekend!

3 thoughts on “Lækker ny T-shirt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *