Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Klar på camping - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Klar på camping

natur

Noget, jeg efterhånden har nævnt et par gange her på bloggen er, hvor meget jeg elsker camping. Hvis du spurgte mig, om jeg helst vi en uge til Barcelona og bo på et hotel, eller om jeg helts vil på camping i Svergie eller Italien, ville jeg helt sikkert vælge camping. Ikke at jeg ville takke nej til Barcelona, hvis du spurgte mig, men hvis jeg nu skulle vælge;-)

Jeg har nemlig altid elsket hyggen ved camping, og det er ved at være lidt for længe siden, at jeg sidst har boet i telt, hvis du spørger mig. Så ja, jeg går simplethen og craver lidt camping lige for tiden. Der tror jeg ikke der er mange der gør haha. Folk kigger nemlig altid lidt mærkeligt på mig, når jeg fortæller dem, hvor meget jeg faktisk elsker camping.

For at være ærlig har jeg faktisk aldrig været det store naturmenneske, men med årene føler jeg et større behov for at give slip på den travle hverdag, og besøge naturen. Ofte drømmer jeg faktisk også lidt om at gøre det helt alene, men lad os nu se om jeg tør det.

Men jeg er SÅ klar på camping i det fri med bål og vandreture. Er jeg den eneste?

Klik her, hvis du overvejer, eller med sikkerhed skal på camping i år.

sponsoreret

2 thoughts on “Klar på camping

 • Reply Malene 15. februar 2016 at 06:43

  Jeg må indrømme at campinglivet ikke lige er mig, men jeg tror det er fordi jeg aldrig rigtig har vænnet mig til at sove i telt, men jeg kan virkelig godt følge din tankegang om at være i det fri.

  Min far og hans kæreste camperer en del, men vi har aldrig gjort det som små. Jeg kan se de virkelig nyder det og Nicolaj og jeg har også snakket om at det kunne være fedt at køre rundt og opleve et land med et telt i bagagerummet. Om det bliver til noget en dag, må vi vente at se.

  Lyder virkelig spændende med at tage på camping alene – fedt hvis du tør :-D

  • Reply anne-dorthe 15. februar 2016 at 12:00

   Jeg kan virkelig også godt forstå, hvis folk ikke er så vild med det, for der er da også en hel del negative sider ved det. For mig er der dog flere positive ;-)

   Det lyder da for fedt med telten i bagagerummet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *