Kat Von D – ny øjenskygge palette

metal palette

Kat Von D Metal øjenskygge palette

Okay okay okay.. Jeg ved virkelig godt, at jeg slet ikke har brug for flere øjenskygge paletter, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Min veninde snappede mig, noget i stil med, at jeg var sindsyg, og at jeg brugte alt for mange penge på makeup. Jeg snappede tilbage, at jeg modsat alle andre unge mennesker, ikke går i byen, og derfor ikke bruger 500-1000 kr. hver weekend på alkohol. Jeg bruger pengene på makeup istedet. Det godtog hun.

Så ja, selvom jeg udemærket godt ved, at jeg slet ikke har brug for denne meget smukke palette, kun jeg dog ikke modstå det gode tilbud, de havde kørende i Sephora.

Læs også: Den smukkeste highlighter palette fra Sleek

kat von d metal palette

Jeg var nede i Sephora en dag efter skole, og så at de havde omkring 30% rabat på Kat Von D Metal paletten. Jeg var SÅ klar, men blev alligevel enig med mig selv om, at det nok ikke rigtig gik. Samme aften sad jeg så og stenede på Sephoras Facebookside, og så at der dagen efter ville være “ta’ to betal for en” på denne palette og andre gode tilbud.

I kan nok tro, at jeg skyndte mig ned i Sephora efter skole dagen efter.

Læs også: Den nye yndlingspalette (den er billig)

øjenskygge palette

Jeg var jo altså nødt til at købe paletten – det er jo et tilbud, der er alt for godt til at sige nej til, synes i ikke? Så jeg gav altså kun 322 kr. for denne palette og en anden lækker palette, som jeg ikke vil løfte sløret for endnu. Den kommer senere på bloggen ;-) Men jeg kan afsløre, at det var et vildt godt tilbud – jeg fik jo nummer to gratis, hvilket den bestemt ikke plejer at være haha.

Så ja, jeg kom altså hjem med ikke bare en, men to øjenskygge paletter. Ups.

Læs også: En billig og god øjenskygge palette

kat von d øjenskygger

Men se den lige! Er den ikke flot? Jeg var lidt nervøs for, at jeg ikke ville få den brugt, på grund af de lidt crazy farver. Men, når jeg tænker over det, er det jo faktisk kun den sorte, den matte blå og måske den matte grønne, som jeg ikke vil få brugt så meget. Alle de andre farver er nogen, jeg sagtens kunne se mig selv bruge meget ofte.

Jeg legede faktisk lidt med “Bone”, “Silk”, “Watt” og “Tinsel” i dag. Kat Von D er sindsyg til at lave øjenskygger. De er vildt pigmenterede og super nemme at arbejde med. Så hvis i elsker øjenskygger ligeså meget som mig, vil jeg klart anbefale jer, at smutte ned i Sephora og teste hendes øjenskygger – for de er altså virkelig gode.

Læs også: Mac pigmenter

kat von d øjenskygger

Det var dog lidt en skam, at jeg, da jeg kom hjem, opdagede at den sorte øjenskygge var gået en smule i stykker. Jeg kan helt klart leve med det, da jeg nærmest aldrig bruger sorte øjenskygger. Men en smule ærgerligt alligevel.

Læs også: Endelig fik jeg den!

mørke øjenskygger

6 thoughts on “Kat Von D – ny øjenskygge palette

 • Reply Sanne 25. januar 2017 at 10:25

  Jeg er vild med farverne! Hvad nu hvis man både bruger penge på byen OG makeup – har man så et problem? ;)

  • Reply anne-dorthe 25. januar 2017 at 15:58

   Haha! Altså så har man måske lidt af et pengeproblem i slutningen af måneden ;-)

 • Reply Camilla Cecilie 25. januar 2017 at 12:47

  Sikke en skøn palet og godt svar til din veninde! Jeg ville også altid hellere bruge pengene på tøj og makeup end i byen, nu bruger jeg alle mine penge på børnene – men sådan er livets karrusel :-)
  Jeg bruger mine sorte øjenskygger til sorte linjer helt op af vipperne, altså mest som eyeliner lagt med en tynd pensel.

  • Reply anne-dorthe 25. januar 2017 at 15:59

   Haha mange tak ;-) Uh ja, børn er jo noget vigtigere end makeup er! Ja, jeg burde også bruge de sorte øjenskygger lidt mere, men tror også bare det fordi, jeg har meget små øjenlåg – jeg bilder mig i hvert fald ind, at det bare ikke fungerer for mig haha :-D

 • Reply Satina Wandel 27. januar 2017 at 01:11

  Åh, den vil jeg også SÅ gerne have fingrene i!
  Har du set hendes nye Pastel Goth!? Så smuk :D

  http://nouw.com/satinawandel

  • Reply anne-dorthe 27. januar 2017 at 19:26

   Det kan jeg godt forstå, den er virkelig også lækker :-)
   Jaer, har godt set den – så fin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *