Glædelig 1. December!

kalenderlys

Kalenderlys, julemusik og alt det andet!

Så blev det endelig 1. december! Og jeg skriver “endelig”, for i år, har jeg virkelig glædet mig til jul. Det er lidt som om, at julen bare bliver bedre og bedre for hvert år. Måske har det i virkeligheden noget med alderen at gøre, måske man bare sætter lidt mere pris på julen, familien, hyggen og alt det andet der hører med i december, når man bliver ældre. Da man var lille handlede det jo meget om gaverne, hvilket jeg oprigtigt kan sige, at det slet ikke gør for mig mere.

Jeg er bare kæmpe julefan. Der skal kalenderlys til, julesmåkager, julemusik, julefilm og alt det der, der bare gør December så fantastisk.

trip trap nisse

Faktisk er jeg lidt modstander af, at julen allerede start i butikkerne i Oktober. Come on… Jeg synes det er helt fint, at man kan finde julepynt og så videre i midten af november, men oktober er altså alt for tidligt, hvis du spørger mig. Generelt er jeg nok bare lidt modstander af jul inden december. Jeg er heller ikke typen der hører julemusik før 1. december. Ok lige i går kom jeg muligvis til at hører lidt, men i ved hvad jeg mener ;-)

Læs også: 4 grunde til at elske julen

kalenderlys

Men december er da bare fantastisk. Man får bare den der skønne fornemmelse i maven hver dag. Lige nu sidder jeg med mit kalenderlys tændt og julemusikken er igang – der bliver bare julehygget. Jeg har endda lavet min egen juleplayliste på Spotify, selvom jeg godt ved, at der er VILDT mange derpå i forvejen. Men der er altså bare nogle julesange, som jeg ikke rigtig magter. Jeg er dog lidt spændt på, om der kommer nogle gode nye julesange i år – ved i noget om det?

Nu vil jeg åbne den første låge i min julekalender. Jep, jeg er stadig 10 år gammel. Jeg ville lidt ønske, jeg var en af de der seje typer, der har sådan en fancy Magasin kalender eller en Body shop kalender. Meeeen der er jeg lidt for nærig endnu haha :-)

trip trap nisse

Hvis du gerne vi i godt humør, har jeg tidligere delt fem videoer, som er så dejlige! En af dem er julet :-) Læs indlægget her: Fem videoer der gør mig glad i låget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *