Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Kærlighed til planter - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Kærlighed til planter

planterDe fleste har nok opdaget at planter er rimelig in at the moment. Jeg er en af dem der er hoppet med på plante-trenden. For mig handler det om at planter giver så meget liv til et værelse. Planterne gør mig på en eller anden måde bare glad, og så holder de noget længere end en buket blomster fra Føtex (no hate).

Jeg er engentlig vild med alle slags planter, men jeg har en ekstra stor plads i mit hjerte til kaktusser og sukkulenter. For det første er de jo bare super flotte, og så er de næsten umulige at dræbe, da de næsten igen vand skal have. Dog har jeg faktisk lige dræbt en lille kaktus, hvilket gjorde mig ret så ked af det, da den var så fin. Kaktussen var pludselig tørret helt ud, så jeg kom nok til at give den lidt for meget vand i et desperat forsøg på at redde den. Det virkede desværre ikke.

Er i ligeså vilde med planter som mig?

planter

facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *