Har i haft en god jul?

lækkert duftlys

Julehygge, gaver og et lækkert duftlys

Ej, hvor har der dog bare været stille herinde. Det skyldes egentlig ikke noget bestem – det er bare fordi jeg har haft brug for, at slukke hjernen helt og bare slappe af med min familie.

Jeg håber i har haft en helt vidunderlig jul! Med god mad, gode gaver og godt selskab. Jeg havde en helt afslappet en af slagsen. Det var med mine forældre, min bror og min mormor. Roligt, men hyggeligt.

Læs også: Jeg kunne godt tænke mig
duftlys

Jeg kunne super godt tænke mig at høre, hvad i har lavet her til jul. Så kom gerne med en kommentar, og fortæl gerne om gaverne også ;-) Det er altid så hyggeligt at høre, hvad andre har fået i julegave.

I år fik jeg virkelig nogle dejlige gaver, som alle kan bruges. Min veninde Pernille gav mig blandt andet en Vinyl Pop figur af Rick Grimes fra The Walking Dead. Simpelthen sådan en nørdet gave, men den er bare perfekt! Hun ved bare, hvor stor en nørd jeg er, når det kommer til serier, og især The Walking Dead. Måske det egentlig var på tide, at jeg kom med en lille anmeldelse af serien herinde?

Læs også: Westworld på HBO – en serie du må se

duftlys i æske

Og nå ja, så ville jeg lige vise jer et af de to nye duftlys, vi har fået på Frotte.dk.

Duftlyset er fra Du Coeur og dufter af æble og kanel, men ikke på den der klamme måde. Jeg synes nemlig det dufter helt vildt godt! Og så er det jo faktisk bare meget fint, og det samme er æsken, det kommer i.

Det er af ren soya, med franske æteriske olier og så kan det brænde i op til 45 timer. Men det bedste er, at det ikke er et af de lys, som man bliver ruineret af. Duftlyset koster nemlig kun 99 kr,-

Læs også: Fodcremen er nu testet
du coeur duftlys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *