Jeg skal flytte (igen)!!

flotte magneter

Goddag Højbjerg!

Så skete det. Jeg skal flytte i egen lejlighed. Sådan helt for mig selv.

Hvorfor i alverden flytter du allerede? Det er måske noget du tænker lige nu, hvis du kan huske mit sidste indlæg om at flytte. Men det er faktisk meget nemt for mig at forklare.

Læs også: Sund i 2017 – Så er vi igang

flytte til Højbjerg

Lige nu bor jeg i Åbyhøj, og her har jeg boet siden maj 2016. Jeg har egentlig haft det super godt i Åbyhøj. Der er ikke langt ind til byen, der er gode handle muligheder og så har mit værelse haft en dejlig stor størrelse. MEN.. Desværre fandt jeg ret hurtigt ud af, at der var nogle fugtproblemer på mit værelse, hvilket senere resulterede i mug på væge og en super klam lugt inde på værelset. Jeg fik hurtigt skrevet til viceværeten, og han gik så igang med at få fikset problemet.

Desværre blev problemet aldrig rigtig fikset. Tværtimod blev det kun værre. Jeg fandt mug på tasker, sko og makeup. Nu har det stået på i så lang tid, at jeg simpelthen bare ikke gider mere. Det er klamt at bo i, og så er det bestemt heller ikke særlig sundt at bo i.

Der kom så ny ejer til vores lejlighed, og ham fik jeg selvfølgelig fortalt om problemet, og så fortalte jeg ham også, at jeg gerne ville flytte. Så der blev beslutningen altså taget.

Læs også: Jeg har en kæmpe krise lige nu..

magneter

Jeg fandt ret hurtigt en lejlighed i Højbjerg, som er et sted, jeg altid gerne har ville bo. Lejligheden er 50 kvm, og huslejen er helt fin. Så til april bor jeg igen et nyt sted i Århus.

Det bliver selvfølgelig en smule mærkeligt at gå fra, at bo sammen med to veninder, til at skulle bo helt alene. Men jeg må indrømme, at jeg også glæder mig en smule. Jeg er nemligt en person der ELSKER at være alene. Det er lidt som om,  jeg lader op og får ny energi, når jeg er for mig selv.

Læs også: Hvordan ser mit 2017 ud?

Jeg glæder mig så meget til at skrive mere om lejligheden, og vise jer billeder derfra :-)

P.S : de fine magneter er fra Søstrene Grene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *