Jeg har lidt ondt af mig selv

jeg har ondt af mig selv

Ondt af mig selv, men stadig glad.

Øv, hvor har jeg altså ondt af mig selv lige nu.

Jeg havde en super dejlig uge i sidste uge, med en vellykket eksamen og generelt bare godt humør. Meeeeen så i torsdags begyndte jeg at få vildt ondt i mine tænder. Mine visdomstænder er nemlig på vej ud, og de tager sig virkelig god tid om det.

Læs også: Jeg elsker grimme sko

Så jeg har altså haft ondt i mine tænder hele weekenden (har det stadig), men det skulle altså ikke ødelægge humøret, for mine forældre kom nemlig til Århus på besøg. Vi havde en skøn weekend sammen – det er jo altid godt at se ens forældre. Og så hjalp det lidt, at vi så 6 afsnit af The Walking Dead sæson 3. Det er bare alt for fedt, at jeg har fået overtalt dem til at se en af mine yndlingsserier ever, og de elsker den!

Men så vågnede jeg søndag, og var snotforkølet. Not cool. Og jeg har endda været så god med vitaminerne. Suk suk suk. Så lige nu har jeg det VIRKELIG dårligt, og er derfor ikke i skole i dag.

Wow, hvor har jeg bare ondt af mig selv. Ondt i tænderne, ondt i hovedet og det er den tid på måneden. Kan det blive bedre?

Læs også: Fem videoer der gør mig glad i låget

Lige nu er jeg bare så glad for, at jeg lige om lidt skal spise en lækker hjemmelavet suppe med masser chili og ingefær. Og så hjælper det også lidt, at jeg til aften skal have tarteletter.

Men på trods af sygdom og ondt i tænderne, har det bare været sådan en dejlig weekend med min familie, og nu er det snart december, hvilket bare gør mig så glad. Og mon ikke, der kommer lidt juleindlæg på bloggen ;-)

2 thoughts on “Jeg har lidt ondt af mig selv

  • Reply Sanne 28. november 2016 at 16:58

    ØV! Rigtig god bedring – med det hele ;)

    • Reply anne-dorthe 28. november 2016 at 17:55

      Mange tak! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *