Jeg er endelig i den nye lejlighed!

nye lejlighed

Næsten på plads i den nye lejlighed

Yes yes yes! Jeg er endelig i den nye lejlighed. Faktisk var jeg det allerede i onsdags, men det er først nu jeg er sådan næsten på plads, og har lejligheden helt for mig selv.

Det er virkelig 100 år siden, at jeg har skrevet nogle indlæg, men det skyldes altså, at jeg har haft travlt med at arbejde på T-shirtshop.dk og Frotte.dk inden jeg skulle flytte. Så der sad jeg altså i Frederikshavn og arbejdede løs, men nu er jeg tilbage i Århus og klar på tasterne.

Læs også: Nye ting fra Søstrene Grene til den nye lejlighed

Mine forældre og min bror hjalp mig med at flytte, så det gik faktisk ret hurtigt. Min far er heldigvis ret handy, så lamper og billeder er allerede oppe. Min mor er en haj til at pakke sagerne organiseret, så den slags har der også været helt styr på. Nu går jeg så småt bare og rydder lidt op, og sætter det sidste nips på plads.

Den nye lejlighed er bare så skøn og dejlig, og alle mine ting kunne heldigvis være her! Puuuh. Det ligner næsten en færdig lejlighed, og jeg føler mig allerede hjemme. Jeg har lyst til at invitere alle ind i min lejlighed haha!

Læs også: Flere fantastiske ting fra Søstrene Grene

Billedet ovenfor er desværre ikke taget i den nye lejlighed, men bare rolig, der skal nok komme en hel masse billeder til jer.

Nu når jeg sådan har fået ny lejlighed, har jeg altså også lyst til at lave om i bloggens design. Det trænger til lidt fornyelse, men det bliver først, når der er lidt flere penge på kontoen – det er jo ret dyrt at flytte.

Jeg håber i har haft det skønt, og at i har hørt den nye sang fra Harry Styles, for den er seriøst fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *