Jeg elsker grimme sko

grimme sko

Grimme sko er de bedste sko

Jeg har altså en ting for grimme sko. Eller jeg synes jo ikke de er grimme, men det er sko, som mange andre ALDRIG ville synes var flotte.

Se bare de blå på billederne… Der er typen der siger: “Fuck nogle grimme sko!”, og så er der typen der siger: “Dine sko er SÅ fede, hvor er de fra?”. Det er ret 50/50.

Læs også: Min fødselsdagsgave til mig selv

grimme sko

Skoene på billedet er jeg personligt helt vilde med. Jeg synes det er totalt seje, og mega Barbie-agtige. Men jeg kan jo også sagtens se, hvorfor folk vil synes de er forfærdeligt grimme, for det er de måske lidt.

Men når jeg så tænker tilbage, har jeg altid haft en ting for grimme og vilde sko, og grimme ting generelt. For eksempel ejede jeg en guld regnjakke, da jeg var 14 år gammel. Og ja, jeg syntes selv, at jeg var så svedig.

Læs også: Smart opbevaring af solbriller

grimme sko

Grimme ting er nogle gange bare grimme på den fede måde.

Læs også: Den grønne sweater

grimme sko

Og jeg kan love jer for, at min wishlist på Asos altid er propfyldt med de fedeste grimme sko. Hvis bare man havde mange penge, så man kunne gå amok med sko, sandaler og støvler. Ak. Men bare fordi jeg ikke har råd, betyder det jo nødvendigvis ikke, at i ikke har. Så derfor har jeg fundet fem vildt fede sko fra Asos – det er bare dem der har de bedste. Se lige de der blå basser. Nam nam nam.

Læs også: Atelier Aarhus kalender

fede sko fra Asos

 1. Med frønser-skoen
 2. Blå velour-skoen
 3. Nogen der sagde sommer-skoen
 4. Mormors gardiner-skoen
 5. Jeg dræbte lige en slange-skoen

Indlægget indeholder affiliate links.

2 thoughts on “Jeg elsker grimme sko

 • Reply Maiken 21. november 2016 at 18:41

  Loooove it :P Har selv noget for grimme ting, oftest er det dog nips jeg får af venner fordi det er noget de har fået et godt grin af, og derefter tænkt at det lige var mig :P

  • Reply anne-dorthe 21. november 2016 at 19:17

   Det er da også bare rart med sådanne gaver :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *