Jeg har købt den smukkeste plante

 

ikea plante

En lækker Ikea plante

Imens en masse andre har nydt naturen (og lugten af tis) på Roskilde, har jeg kunne nyde synet af min nye smukke plante. Jamen wow! Er den ikke bare virkelig virkelig smuk? Det synes jeg helt bestemt den er. Den pynter virkelig på mit værelse og er helt sikkert med til at give god energi til rummet ;-)

Læs også: Mit værelse er blevet et drivhus
ikea plante

Det kunne måske ligne en af de der vildt dyre gulvplanter, men faktisk kostede den slet ikke særlig meget. Den kostede kun 80 kr, da den er købt i Ikea. Jeg er så stor fan af Ikea og deres udvalg af planter. Hvis du spørger mig er planteafdelingen i Ikea faktisk den bedste afdeling. Denne Ikea plante er da helt fantastisk og unik!

Læs også: Her skal du købe billige planter i Århus

plante fra ikea

Egentlig har jeg slet ikke rigtig plads til planten, men jeg måtte bare eje den alligvel! Så måtte der gøres plads, for den skulle med mig hjem. Jeg fik heldigvis presset den ind i et godt hjørne, hvor den står og pynter fint.

Læs også: Appen til dig der elsker planter

ikea plante

Dens grønne blade er simpelthen så smukke, men det afgørende var altså undersiden af bladende. Undersiden er nemlig lilla! Det er virkelig smukt. Kan man høre, at jeg er en smule begejstret over denne plante?

Læs også: Fede kaktus billeder

ikea plante

2 thoughts on “Jeg har købt den smukkeste plante

  • Reply Nanna 6. juli 2016 at 11:21

    Jeg er godt nok også fan af Ikeas planteafdeling, det er så mange lækkerier, at det næsten er et sandt paradis! :)

    • Reply anne-dorthe 6. juli 2016 at 13:12

      Helt enig! Det er virkelig paradis :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *