Hvordan ser mit 2017 ud?

store planter

2017 er året!

Long time no see (igen..). Ehm jaer, den er ikke lige så god hehe. Jeg har været ret meget væk fra bloggen, og det er der slet ikke noget bestemt grund til. Jeg havde egentlig bare ikke nogle indlæg, jeg gerne ville skrive – så jeg tog mig altså en lang pause, men nu føler jeg altså, at jeg er tilbage igen. Nu er jeg ligesom inde i hverdagsrutinen igen.

Jeg håber i alle sammen kom rigtig godt ind i det nye år. Det gjorde jeg nemlig – der var ren afslapning på programmet, god mad, godt selskab og et meget langt spil matador. Det var bare lige, som det skulle være.

Læs også: Har i haft en god jul?

Det er lidt som om, at det der med at have nytårsforsæt er ved at dø lidt ud. Folk hater ret meget på det, og det forstår jeg slet ikke. Det er et nyt år, og det føles derfor bare som om en helt ny start. Så jeg er altså typen der laver Nytårsforsæt. Eller faktisk er det mere en bucket list for året. Og den skal i selvfølgelig ikke snydes for ;-)

2017

Min bucket list for 2017

× Jeg skal have set alle Starwars filmene. Jep I know! Lad venligst være med at hade mig! Jeg må nemlig indrømme, at jeg aldrig havde set en Starwars film før for en uges tid siden. Jeg har set de to første nu (dem der udkom først – det er jo ret forvirrende med deres system), og jeg ELSKEDE dem. Jeg havde slet ikke troet, at det var noget for mig, men jeg er allerede klar til at eje en Starwars t-shirt, en nøglering, en R2-D2 figur og alt det andet gejl, man bare skal eje, når man er vild med Starwars. Måske den der Chewbacca maske, som hende der damen grinte så meget over. Ved du ikke, hvad jeg snakker om? Se lige den her video så.

× i 2017 skal jeg tabe mig. Ligesom jeg skulle sidste år, året før det og så videre hehe ;-) Det gik ikke så godt de andre år, men jeg kan fornemme at 2017 er året, hvor der sker noget på den front.

× Min webshop Frotte.dk, skal selvfølgelig blive bedre og bedre. Det går faktisk bedre end jeg havde forventet, så det er virkelig skønt. Men det kan jo altid gå bedre, ikke?

× Jeg bliver forhåbentligt færdigudannet i år, og finder forhåbentligt ud af, om jeg skal læse videre, eller om jeg skal finde mig et job. Alle de beslutninger altså.

× Jeg skal arbejde mere på bloggen, og få den ud til endnu flere mennesker. Faktisk går det også overraskende godt her på bloggen, på trods af, at jeg har været meget stille herinde. Det skal selvfølgelig forsætte med at gå godt, og så skal det bare blive endnu bedre. Jeg vil også gerne skrive endnu bedre indlæg, med indhold, der kan bruges til noget. Og så flere anmeldelser af serier og apps, og flere Århus indlæg selvfølgelig.

Læs også: Westworld på HBO – en serie du må se

Og faktisk er det egentlig bare det, jeg lige har tænkt på her efter nytår. Har i nytårsforsæt?

billig blomst planter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *