Hvordan går det med den nye kur?

kur

Som du kunne læse for en lille uges tid siden, er jeg startet på en ny kur, som jeg aldrig har prøvet før. Det er jo altid lidt spændende med kure, man ikke har prøvet før. Har man tabt sig, eller har man ikke? Skal man fortsætte, eller skal man finde en ny kur? Der er så mange spørgsmål, der går igennem ens hoved. Men ét spørgsmål har jeg fået svar på. Jeg SKAL fortsætte på denne kur.

Læs også: Jeg er startet på en ny kur!

Egentlig skulle jeg først have vejet mig i morgen, men jeg kunne ikke klare ventetiden. Jeg var nødt til at hoppe op på vægten i morges. Heldigvis gjorde det slet ikke noget, for jeg havde nemlig tabt mig! De første 5 kg er smidt, og der er flere, der skal samme vej.

Nu handler det om ikke at miste modet, som jeg nemt kan komme til, når jeg prøver at tabe mig. Men jeg føler, det er lidt noget andet denne gang. Denne kur er jo vildt motiverende! Ja, den er ret irriterende fra tid til anden, men det kan jeg altså godt leve med, så længe kiloene forsvinder.

Læs også: Sund og nem aftensmad

For at være ærlig, havde jeg slet ikke troet på det. Jeg troede ikke på kuren, men heller ikke mig selv. Jeg var sikker på, at jeg ville falde i, give op og gå tilbage til de gode gamle vaner. Men her har kuren overrasket mig, og jeg har overrasket mig selv en smule.

Jeg håber i har nydt det gode vejr! Det har jeg ihvertfald!

Læs også: Tunfrikadeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *