Hvordan går det lige med kuren?

kur

Opdatering på min lchf kur

Som i ved er jeg på LCHF kuren, men det er efterhånden ved at være længe siden, at jeg har skrevet om kuren og om, hvordan det egentlig går. Faktisk har jeg holdt en pause fra kuren, hvilket jo ikke er vildt smart og jeg kunne komme med en masse undskyldninger for hvorfor jeg har holdt pause, men det gider jeg ikke at spilde jeres tid på.

Så ja, jeg har holdt pause, men er nu tilbage på kuren og er så klar på at fortsætte! Jeg var virkelig bange for, at det ville være svært at begynde efter en lidt for lang pause, men det har været overraskende let. Min krop har også vænnet sig hurtigt til kuren denne gang.

Læs også: Hvordan går det med den nye kur?

Kroppen kan nemlig godt have lidt svært ved at forstå, hvorfor der lige pludselig ikke er nogle kulhydrater at arbejde med, og det kan let give svimmelhed, hovedpine og mange andre irriterende ting. Men det har jeg heldigvis ikke rigtig mærket noget til denne gang. Det eneste jeg har kunne mærke er, at jeg har været en smule træt, men det kan jeg godt leve med, da jeg ved, at det går over igen.

Jeg glæder mig vildt meget til igen at kunne skrive indlæg her på bloggen om kuren, da det er så fedt at få jeres respons. Jeg har også en masse opskrifter og tips, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Læs også: Opskrift på LCHF lasagne

På grund af pausen, har jeg valgt ikke at veje mig før om en uge. Det har jeg valgt, da jeg ved, at jeg har taget en smule på grundet pausen. Så hvis jeg lige kæmper i en uge, kan jeg være heldig at være ned på det samme som sidst.

Nu vil jeg sætte Netflix op på tv’et og se noget Bones – det har jeg fortjent efter støvsugning og vaskning af tøj ;-) God dag!

Er der nogle ting mht kuren, som du godt kunne tænke dig, jeg skrev et indlæg om her på bloggen?

lchf kur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *