Hvis du var vild med Breaking Bad..

better call saul netflix serieBetter call Saul

Ja, så skal du se Better call Saul. Better call Saul er nemlig en spin-off af serien Breaking Bad, som jo er en helt fantastisk serie. Hvis ikke du har set Breaking Bad, vil jeg helt sikkert anbefale den serie, og hvis du har set den, vil jeg virkelig opfordre dig til at se Better call Saul.

Serien handler om hvordan det hele startede for den små-kriminelle advokat Saul Goodman (ok, man kan vist ikke kun kalde ham små-kriminel). Man får en forståelse for, hvordan han er blevet som han er, og hvorfor han gør de ting han gør.

Serien er lavet af de samme, som lavede Breaking Bad, og det er tydeligt at se. Den er filmet på samme måde, og hele stilen går igen, hvilket jeg synes er vildt fedt.

Læs også: The OA på Netflix – et hit!

better call saul

Man skulle måske tro at sådan en spin-off serie, ville blive vildt dårlig. Men jeg mener det stik modsatte om denne. Den er helt vildt spændende, og giver forklaring på så mange til fra Breaking Bad, man måske ikke havde spekuleret så meget over. Der var mange forbindelser og referencer til Breaking Bad, som jeg slet ikke havde opdaget, hvis ikke det var for kommentarerne på min yndlings serie app. Så hvis i bruger den app, vil jeg virkelig råde jer til at kigge kommentarerne igennem, for der var altså mange små ting, jeg overså.

Udover at vi følger Saul Goodman, så får vi også Mikes historie. Hvis ikke du har set Breaking Bad, ved du måske slet ikke hvem Mike er. Mike er den mest badass bedstefar der findes. Mike var virkelig en af mine yndlingskaraktere i Breaking Bad, så det at få hele hans historie i Better call Saul, gør mig så glad.

Læs også: A series of unfortunate events – en spøjs serie

better call saul3. sæson er lige nu gået igang på Netflix, og jeg kan ikke vente med at få set de nye afsnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *