Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Den smukkeste highlighter palette fra Sleek - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Den smukkeste highlighter palette fra Sleek

sleek highligter palette

Sleek highlighter palette

I kan nok slet ikke forstå, hvor begejstret jeg var, da jeg endelig fik fat i denne skønne highlighter palette fra Sleek. OMG DEN ER SÅ FLOT.

Jeg er jo kæmpe beauty lover, så da jeg første gang hørte om denne palette fra Sleek, vidste jeg bare, at jeg skulle have fingrene i den, og det skulle meget gerne gå ret stærkt. Det gjorde så godt nok ikke rigtig, men nu har jeg den endelig, og så er ventetiden virkelig underordnet.

Læs også: Mine yndlings skønhedsprodukter

sleek highligter palette

Første gang jeg så denne skønhed, var da jeg så en af, den skønne Youtuber, NikkieTutorials videoer. I videoen fortalte hun om, hvor meget hun elskede denne highlighter palette. Jeg var vitterligt forelsket ved første blik.

Jeg føler også lidt, at dette år, har været highlighterens år. Sidste år handlede det hele om contour, men på det sidste, har der været rigtig meget snak om highlighters, da de jo giver det smukkeste skær til huden. Jeg er kæmpe fan!

I denne palette er der, som i kan se, fire forskellige farver. Den øverste til venstre er en cream highlighter, og de tre andre er i pudder form. Jeg er helt vild med alle farverne, men især den lilla bliver lidt sjov at lege med, da den jo ikke er helt ligeså naturlig i farven, som de andre tre er.

Og nu kommer det bedste næsten. Paletten koster kun 135 kr. Det er altså vildt billigt! Man får jo fire super lækre highlighters til en vildt god pris.

Læs også: MAC strobe cream

Highlighter fra Sleek

I går efter skole besluttede jeg mig for, at det var tid til at få tjekket Sephora ud, som jo lige er kommet i Magasin i Århus. ENDELIG. Jeg har seriøst altid elsket Sephora, og hvis jeg er i udlandet, og de har en Sephora, er jeg der med det samme.

Først og fremmest vil jeg gerne lige sige, at de virkelig har gjort det godt i Sephora i Århus. De brands de har er virkelig lækre, og er ikke nogle man nemt har kunne få fat i før. Dog synes jeg virkelig, at afdelingen er placeret vildt dårligt. Den er lige ved siden af Joe and the juice, og der er virkelig ikke meget plads til at bevæge sig rundt på.

Jeg ved godt, at de ikke bare sådan kan flytte de andre afdelinger, men jeg synes virkelig, at det havde givet mere mening, hvis Sephora lå der hvor Urban Decay ligger. Er jeg den eneste?

Læs også: Sådan sparer du penge på din foundation

Highlighter fra Sleek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *