Hay wooden hand

Hay wooden hand

Hay hånd

Hay wooden hand

Da jeg for ikke så længe siden købte mine elske Royal Copenhagen elements kopper på Sallings hjemmeside, købte jeg også denne Hay Wooden Hand, fordi jeg simpelthen synes den er så fed (og for at slippe for fragten – man er jo nordjyde..)

Jeg har længe ville have hånden, da jeg havde en ide om at bruge den til mine ringe, men da jeg ikke havde så mange ringe, holdte jeg mig tilbage. Men nu skulle det være nu, mange ringe eller ej. Og ved i hvad? Jeg har kun to ringe på hånden, men synes stadig det ser super fedt ud.

Der er genrelt mange ting fra Hay, som jeg er helt vild med, men der er også mange af deres ting, der slet ikke er mig. Men sådan er det jo egentlig nok med de fleste mærker. Nu når jeg tænker over det, har jeg faktisk vist jer en del af mine hay køb her på bloggen.

Se mine ting fra Hay her:

//When I bought my mugs from Royal Copenhagen not so long ago, I also bought this Wooden hand from Hay. I think it looks so good. I’ve really wanted the hand for quite some time and now was the time. The reason why I wanted it was because I wanted to display my rings on it and you know what? I actually think it looks quite cool even though I only have to rings on the hand at the moment//

dansk giveawaySidste chance for at deltage i mit giveaway! (klik på billedet)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *