Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Harry Potter #1 - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Harry Potter #1

harry potter nummer 1

Harry Potter and the sorcerer’s stone

Havde vi lige glemt, hvor god Harry Potter and the sorcerer’s stone var? Det tror jeg da nok lige.

Her på det sidste har jeg simpelthen haft sådan lyst til at se Harry Potter filmene igen, da det var vildt lang tid siden, jeg sidst havde set en, men også fordi jeg faktisk aldrig har fået set dem allesammen. Så nu har jeg altså besluttet mig for at have et lille Harry Potter marathon det næste stykke tid.

Jeg kan huske første gang, jeg så den første film. Jeg har virkelig ikke været særlig gammel, da den første film kom ud i 2001, men alligevel husker jeg, at jeg var helt tosset med den første gang jeg så den. Faktisk var både min bror og jeg så tossede med den magiske historie i filmene, at min bror fik bøgerne, og min far læste dem for os som godnathistorie. Desværre faldt jeg for det meste i søvn midt i kapitlet, så jeg missede en del af bøgerne. Er man blevet for gammel til at læse dem igen?

Nu er jeg i hvert fald klar på at se resten af filmene hurtigst muligt, for det varmede sådan at se nr. 1 her i påsken. Det bragte ligesom lidt minder frem fra ens fantasifulde barndomstanker. Ih, hvor jeg gerne ville kunne trylle og flyve på en kost, da jeg havde set den første film.

Er der nogen af jer, som er helt tosset med Harry Potter filmene?

Se flere indlæg om film og serier lige her.

2 thoughts on “Harry Potter #1

  • Reply Asja💛 11. juli 2017 at 15:19

    Jeg ELSKER Harry Potter!!

    • Reply anne-dorthe 14. juli 2017 at 21:28

      Det kan jeg virkelig godt forstå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *