GOODIEBOX SEPTEMBER

goodiebox danmark

Goodiebox september

Så har jeg endelig fået hentet min Goodiebox og fået taget billederne af lækkerierne indeni. Jeg beklager, at dette er old news, da i sikkert har set, på diverse blogs, hvad der er i September måneds Goodiebox.

Meeeen jeg viser jer det lige alligvel.

Det var noget af en hård omgang at komme på posthuset. Jeg havde denne, jeg skulle hente, et par plakater (som jeg snart viser jer), og en helt ny computer. Og det skal lige siges, at det ikke er sådan en lille bærbar, men en af de helt store drenge. Jeg og mine slappe arme måtte slæbe det hele hjem på trods af regn og blæst. Jeg har et hård liv – I know. Men det var det hele værd, for jeg havde tre lækre pakker, der skulle pakkes op, når jeg kom hjem.

Men nok pyller.

goodiebox september

Denne måneds GOODIEBOX indeholder

Vita Liberata Self Tanning Tinted Lotion
Det er egentlig ikke fordi, jeg gør mig så meget i selvbruner. Gider nok egentlig bare ikke gå så meget op i, hvor brun jeg er længere. Dog må jeg indrømme, at det kan være en smule irriterende at skulle have en fin kjole på, og så kan man se de blegeste stænger! Så denne sag kommer nok i brug i løbet af efteråret og vinteren.

Human+Kind Wash-Off Facial Cleanser
Jeg kan altid bruge en makeup-fjerne backup. Det er så super irriterende, når man står om aftenen for at tage sin makeup af, og man opdager, at ens tube er tom. Derfor er jeg meget tilfreds med, at denne er med i Goodiebox september. Human+Kind har jo tidligere været med i en Goodiebox.

Lord & Berry Line/Shade
Faktisk ejer jeg slet ikke en sort eyeliner, så det er måske meget godt, at have en klar, hvis jeg en dag skulle få lyst til lidt liner. Jeg har prøvet den på hånden, og det virker til, at den er meget god.

Læs også: GOODIEBOX AUGUST

goodiebox danmark

Manna Kadar
I ved jeg elsker øjenskygger, så denne har virkelig af at være god. Jeg sætter pris på øjenskygger der er nemme at “blende”, og øjenskygger som holder længe på øjet. Så det bliver spændende at se. Jeg synes at farverne ser meget fine ud. Der står i den lille folder, man får med, at den også kan bruges som bronzer og highligter, men lad os nu se ;-)

Naobay Oxygenating Cream Moisturizer
En ting, jeg også altid kan lide at have i mit skønheds-lager, er ansigtscreme. Så det behager bestemt mit lille skønheds-hjerte, at der er en ansigtscreme med i denne måneds box.

Human+Kind Deep Cleansing Cloth
Denne lille vaskeklud er jeg super glad for var med i boxen. Jeg fjerner nemlig altid min makeup med en vaskeklud, da jeg ikke tror på, at man får det hele af, hvis man kun bruger vatrondeller eller vådservietter. Jeg bruger bare helt almindelige vaskeklude, men jeg er sikker på, at denne sag, er meget bedre at bruge.

Læs også: GOODIEBOX JULI

goodiebox danmark

Læs også: GOODIEBOX JUNI

Indeholder affiliate-links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *