GOODIEBOX MAJ

goodiebox

Goodiebox maj

Så er maj måneds goodiebox nået frem til mig. Jeg skyndte mig hen på posthuset, og spurtede hjem, så jeg kunne få åbnet boxen og så jeg kunne smide bukserne, og hoppe i nogle leggings – lad os bare være ærlige.

Jeg er stadig vildt tosset med idéen om, at man forkæler sig en lille smule hver måned, og så elsker jeg overraskelsen. Det er jo bare lidt sjovt ikke at vide, hvad man modtager.

Denne månedes box er virkelig god. For det første er der vildt mange ting, men tingene er rent faktisk også nogen, jeg føler, jeg kommer til at bruge en hel del.

Læs også: Min første Goodiebox

goodiebox

Goodiebox maj indeholder

Garnier Respons Body Dry Oil
Jeg var så spændt på at skulle prøve denne olie, for normalt er jeg lidt træt af olier til kroppen. De bliver for det meste siddende på huden, og man føler sig fedtet i en time efter man har smurt sig ind. Men men men, denne her olie er helt anderledes. Denne olie er nemlig en dry olie, det vil altså sige, at den hurtigt trænger ind i huden. Jeg prøvede den hurtigt, og den er vildt god! Men det bedste ved olien er duften. Den dufter vildt godt! Så snart den er brugt, skal jeg med sikkerhed købe en ny.

Nicka K Hydro Lipstick 
Det er altid lækkert med en ny læbestift, hvis man som jeg, er helt tosset med dem. Jeg blev faktisk lidt glad, da jeg så, at den var rød. Der var engang, hvor jeg gik med rød læbestift helt vildt tit, og det savner jeg faktisk lidt. Så måske denne her vil blive brugt en del. Den virker super lækker.

Perfume Pod Atomizer
Denne lille smarte sag var jeg så begejstret for. Det er en lille beholder, som du kan have din yndlingsparfume i, når du er on the go eller ude og rejse. Jeg hader nemlig lidt, når man gerne vil have sin parfume med, men flasken er så stor og klodset.

goodiebox maj

Dove Advanced Hair Series
En balsam og en shampoo fra Dove, som dufter rigtig godt. Jeg har ikke prøvet dem endnu, men jeg glæder mig lidt. Jeg synes nemlig altid, det er lidt sjovt at prøve nye hårprodukter. Det er bare så fedt, når man finder en ny shampoo eller balsam, som er meget bedre end den man bruger i forvejen.

Depend 02 Dip-In Neglelakfjerner
Endnu en ting, som jeg var vildt begejstret for at prøve! Jeg HADER at fjerne neglelak. Følelsen er vildt klam og så synes jeg altid neglelakken smøres ud over mine fingre. Men jeg har hørt at en dip-in neglelakfjerner er perfekt, hvis man har det sådan. Så den glæder jeg mig vildt meget til at prøve.

goodiebox maj

Être Belle Golden Skin Caviar Eye Roll On
Super lækker øjencreme, som allerede er kommet i brug. Den virker super god, og så elsker jeg den lille roller, som er så dejlig kold under øjnene om morgenen. Allerede fan.

Iroha Deep Repair Foot Socks & Compeed Vabelplaster
Der er ikke noget værre end vabler, så det gjorde mig bestemt ikke noget, da jeg så, at der var vabelplastre med i goodie boxen. Jeg er noget spændt på “fod sokkerne”. Det lyder bare meget sjovt.

Køb din goodiebox her

goodiebox danmark

Læs også: Endelig fik jeg den!

goodiebox

Læs også: Mit værelse: Makeup bord

goodiebox maj

Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *