GOODIEBOX JULI

goodiebox juli

Goodiebox juli og Pokemon Go

Da jeg fik en besked om, at min Goodiebox var kommet på posthuset, og jeg nu kunne hente den, tænkte jeg: “Fedt mand! Så kan jeg fange pokemoner på vejen!!” Jeg er vel ikke den eneste, der faldt i fælden og downloadede Pokemon Go da det kom til Danmark? Please sig, at jeg ikke er den eneste!? Det er lidt nørdet, men bare vildt fedt. Måske en smule snyd (og farligt), at jeg cyklede da jeg fangede dem?

Jeg var vild med pokemon som barn! Jeg så det i tv hver dag, og så samlede jeg selvfølgelig på Pokemon kort. Det var nok mest fordi min storebror gjorde det, og fordi jeg for det meste efterabede alt hvad han gjorde. Så jeg er altså fan af det nye Pokemon Go – det er bare vildt fedt fundet på.

Læs også: Min første goodiebox

godiebox

Selvfølgelig skal dette indlæg ikke handle om Pokemon. Jeg har som sagt fået hentet min Goodiebox, og vil, som jeg plejer, vise jer, hvad der gemmer sig i den.

Læs også: GOODIEBOX MAJ

goodiebox juli

Denne Goodiebox indeholder

Naked Lips Aftersun Lipbalm
En økologisk læbepomade, som gøre dine læber bløde efter en dag i solen. Jeg var næsten for glad, da jeg så, at denne lille sag var i boksen, for jeg har nemlig slet ikke nogen almindelig læbepomade. Jeg havde kun læbepomader med farve i, hvilket også er fint nok, men det er altså rart at have en helt neutral en.

Gosh Copenhagen Mineral Waterproof Eye Shadow 
En vandfast øjenskygge pen fra Gosh. Farven er super fin, og den kan med sikkerhed bruges. Og så er det et plus, at den er helt uden parabener og parfume.

goodiebox danmark

Kueshi Anticellulite Booster
En creme, som eftersigende skulle hjælpe mod appelsinhud. Jeg klager ikke! Den bliver bestemt sjov at prøve, og det bliver endnu sjovere at se om der sker noget ;-)

Eleven Australia Miracle Hair Treatment
En leave-in hårkur, der dufter af kokus, og har 11 unikke egenskaber og rummer både lime og fersken fra Aussie-ørkenen. Den beskytter også dit hår mod solens noget skadende stråler. Jeg er så klar på at prøve denne! Da jeg har krøller, kan mit hår hurtigt tørre ud, så jeg kan altid bruge lidt eksta fugt i mit hår.

Youth Lab Daily Sunscreen SPF 50
En lille solcreme til ansigtet, der beskytter mod UVA og UVB-stråler. Solcremen tilpasser sig til ens hudfarve, så hvis man ikke lige har lyst til at skulle have makeup på, men stadig gerne vil dække diverse røde pletter, burde denne lille sag være perfekt. Jeg kan godt lide at passe på min hud, så jeg er super glad for denne, og den vil med sikkerhed blive brugt.

goodiebox dk

Der var muligvis også en protein cookie med i boksen, men den er muligvis væk nu hehe.

Læs også: GOODIEBOX JUNI

goodiebox danmark

Vil du også have fingrene i en GOODIEBOX? Klik her. 

goodiebox

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *