Fuldkornsspaghetti med smag af hvidløg

spaghettiret

Noget af det bedste jeg er ved er spaghetti, men jeg er desværre også klar over, at spaghetti ikke er det sundeste, man kan spise. Som jeg har fortalt jeg for noget tid siden, vil jeg gerne begynde at spise sundere. Det går ærligtalt ikke så godt endnu, men jeg er så småt begyndt at skifte nogle usunde ting ud med sundere alternativer.

En ting, jeg har skiftet ud er almindelig spaghetti, som nu er blevet til fuldkornsspaghetti. Jeg ved selvfølgelig godt, at det stadig ikke er det sundeste man kan spise, men det er trods alt sundere, mætter mere og bedre for fordøjelsen.

På billederne ser i en af mine yndlingsretter med spaghetti.

Du skal bruge:

  • Fuldkornsspaghetti
  • Olie
  • Hvidløg
  • Tomater
  • Persille
  • Parmesanost
  • Chiliflager
  • Citron
  • Vand fra spaghettigryden

Sådan gør du:

Start med at kog din spaghetti. Lige inden spaghettien er kogt, hælder du ca to-tre spiseskefulde olie på din pande og putter hvidløg (så mange du har lyst til) ned til olien. Hvidløgene skal ikke blive brune, så når de har været lidt på panden, blander du din spaghetti sammen med.

Du kommer nu dine tomater ned i, krydre med salt, peber og chiliflager. Hvis du synes at det hele virker lidt “tørt” kan du hælde lidt af pastavandet ved, men ikke for meget. Drys persille og parmesan hen over, og slut af med lidt citron.

Simpelt og lækkert!

fuldkornsspaghetti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *