Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Fremtiden med min uddannelse - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Fremtiden med min uddannelse

Robert triscoli billede

Jeg håber at i har haft en god weekend, for det har jeg virkelig. Det har været en af de der super hyggelige weekender, hvor man har lavet en masse. Nu er søndagen ved at være ovre, og så er det mandag i morgen. For at være ærlig synes jeg godt, at mandag kan være en lidt hård dag. Man skal tidligt op igen, og i sving i skolen. Men sådan er det jo.

Heldigvis går jeg jo på en uddannelse, som jeg er rigtig glad for. I sidste uge legede vi med stop motion film, og vi skulle selv lave en lille film, vi så skulle smide op på en hjemmeside, som vi selv havde bygget. Det var en af de rigtig sjove uger.

Det bliver så spændende at se, hvad jeg skal bruge denne uddannelse til i fremtiden, for man kan virkelig havne i forskellige situationer. Jeg kan selvfølgelig komme til at lave hjemmesider, men jeg kan jo også vælge at læse videre. Jeg synes markedsføringsøkonomi kunne være vildt spændende, men efter at have gået en del sammen med mediegrafikerne, synes jeg også den uddannelse lyder super spændende. Hvem ved, måske kommer jeg til at lave alt muligt forskelligt. Design af hjemmesider, markedsføring af en hjemmeside eller design af loger, måske til vejskilte for et firma – det kan blive til så meget!

Det bliver så spændende at se hvad fremtiden bringer, for lige nu aner jeg det jo ikke.

anne-dorthe blog
Sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *