Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Fodcremen er nu testet! - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Fodcremen er nu testet!

badeanstalten fodcreme

Test af fodcreme

Nu har jeg endelig fået testet fodcremen fra Badeanstalten lidt mere. Jeg er stadig lidt af en torsk til at huske, at smører mine fødder ind. Men jeg har nu altså fået brugt fodcremen en del alligvel – nok til, at jeg kan komme med en lille anmeldelse af den.

Fodcremen er helt fantastisk! Intet mindre.

Den er super fed, så man skal derfor ikke bruge meget mere end hvad der svarer til størrelsen på en mandel. Men selvom at cremen er meget fed, suger den alligvel hurtigt ind i huden. Og det må siges at være et plus.

Selvom jeg godt kan glemme at tænke på mine fødder, kan jeg mærke forskel fra den ene dag til den anden, når jeg bruger denne helt fantastiske fodcreme. Den virker simpelthen bare.

Læs også: Mission få bløde fødder

badeanstalten fodcreme

Og så er jeg altså bare vild med duften af pebermynte og eucalyotus – det dufter jo bare af noget der virker.

Generelt er jeg også bare fan af udseendet af Badeanstaltens produkter. Det simple mørke design er meget skandinavisk og vil altid pynte på badeværelset. Og så kan jeg meget godt lide, at der er en rød tråd i udseendet af alle produkterne. Det gør jo bare, at de også ser godt ud, når de står side om side.

Læs også: Bløde ben til vinter med salt scrub

Prisen af produktet, synes jeg også er helt fair. Fodcremen koster 119 kr. og kommer til at holde i super lang tid, på grund af dens fedme. Hvem vil ikke gerne give 119 kr. for et produkt der tager dine fødder fra tør sand i Sahara, til de blødeste baby fødder? Jeg vil gerne, for personligt kan jeg mærke kæmpe forskel på mine fødder. Førhen var der intet værre end at smide strømperne, og kunne mærke hvor tørre og sprukne de var. Nu nyder jeg, at kører mine fødder mod hinanden.

Kender du til fodcremen?

2 thoughts on “Fodcremen er nu testet!

  • Reply Maria Silje 9. december 2016 at 17:33

    Uh jeg har efterhånden forsøgt et par forskellige fodcremer, men ingen der virker helt ordentligt..

    Jeg må prøve den fra badeanstalter og se, om den virker på mine tørre fusser 😄

    • Reply anne-dorthe 9. december 2016 at 17:57

      Den har virkelig hjulpet på mine fødder, så jeg kan klart anbefale den ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *