Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Flytte update - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Flytte update

støvsuger

Nøøøj hvor har jeg haft meget at se til det sidste stykke tid. Det hele startede med, at jeg boede hos min farmor. Efter en hyggelig uge hos hende, fik jeg lov til at flytte ind på mit værelse. Det var ret fedt endelig at kunne sige, at jeg bor i Århus, men ikke vildt fedt at bo på et tomt værelse haha.

Denne weekend kom mine søde forældre så hele vejen fra Frederikshavn til Århus med alle mine ting. Vi bar dem alle sammen op på værelset og kørte til Ikea, hvor jeg fik købt mig en helt ny seng, og en masse småting. Sengen er himmelsk!

Nu bor jeg så i Århus C. Jeg er tæt på alt, og bor et super hyggeligt sted. Det var dog knap så fedt, at jeg efter weekenden lagde mig syg, men efter lang tid med en masse ting, tror jeg, at min krop gav lidt op. Jeg ignorer sygdommen, og nyder bare tilværelsen i mit nye hjem.

Jeg glæder mig vildt meget til at vise jer billeder af mit lille hyggelige værelse!
ikea
ikae
flytning

4 thoughts on “Flytte update

 • Reply Jesper Engel 2. februar 2016 at 20:30

  Velkommen til Århus Anne-Dorthe!

  Århus er en super fed by. Jeg har boet her i fem år og jeg opdager stadig nye sidegader, nye events og andre fede ting.
  Jeg ser frem til at se hvordan du indretter dig ;)

  Mvh
  Jesper
  Medstifter af GladeSokker

  • Reply anne-dorthe 2. februar 2016 at 21:56

   Mange tak!

 • Reply Jesper Engel 2. februar 2016 at 20:31

  Hov glemte lige at skrive at jeg synes det en alt for fed uddannelse du er begyndt på ;) Jeg gad super godt kunne designe hjemmesider. Jeg håber du deler noget af din viden omkring dette, på din blog ;)

  • Reply anne-dorthe 2. februar 2016 at 21:57

   Hehe, jeg er også ret glad for at gå på uddannelsen ;-) Det kunne da godt være, at jeg skulle dele lidt mere af den slags her på bloggen :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *