Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Flere planter, tak! - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Flere planter, tak!

Planter

Nye og smukke planter

Planter er helt vildt populære for tiden. Og jeg er faldet pladask for  en masse i min yndlings lokale blomsterhandler. Jeg blev bare nødt til at købe nogle flere planter med hjem, og så var der også 25%, så det var jo en nødvendighed.

Som i kan se på billederne er det en masse forskellige slags. Jeg er helt vild med den lille kaktus med de pinke blomster, og jeg er virkelig spændt på at se, hvor længe blomsterne i den holder. Det blev også til endnu en mini sukkulent. Jeg kan rigtig godt lide sukkulenter, og så synes jeg simpelthen, at de små er så søde.

Da jeg er ret så vild med planter, har jeg faktisk lavet en kategori dedikeret til alt det grønne. 

Er du ligeså tosset med det grønne som jeg er? 

Planter

Planter

Planter

Planter

Planter

 

facebook

2 thoughts on “Flere planter, tak!

  • Reply Nanna 12. marts 2015 at 20:26

    Jeg er sgu også ved at blive lidt tosset med de planter, ikke nok med de ser fine ud, så holder de også længere tid end en buket, så jeg føler også at pengene er givet langt bedre ud :D

    • Reply anne-dorthe 12. marts 2015 at 20:34

      Lige præcis! Jeg kan virkelig også godt lide blomster, men jeg bliver nu også så trist når de visner – her er planter altså noget nemmere :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *