Flere fantastiske ting fra Søstrene Grene

lyserød urtepotte

Nu er det da vist blevet tid til at få vist jer flere lækre ting, jeg har købt i Søstrene Grene. Det er ikke fordi det er så forfærdeligt længe siden, at jer viste jeg de andre lækre sager, men der lovede jeg jo også, at jeg ville vise, hvad jeg ellers ville få købt mig af ting til den nye lejlighed.

Læs også: Nye ting fra Søstrene Grene til den nye lejlighed

De sker ret ofte, at jeg deler min begejstring for Søstrene Grene med jer herinde. Og det er jo simpelthen fordi de har de fineste ting, og deres udvalg bliver kun bedre og bedre. Har i set deres nye katalog? Det er SÅ godt.

Ok, men lad os komme igang med, hvad jeg har købt mig af godter.

lyserød lysestage

Jeg er stadig helt tosset med lyserøde og rosa ting, så da jeg så denne fine lille lysestage/urtepotte, skulle den selvfølgelig med mig hjem. Den er perfekt til en fin lille plante.

Læs også: Jeg skal flytte (igen)!!

puder af velour

velour puder

Da jeg så deres nye katalog, og så, at de ville komme ud med velour puder, blev jeg super begejstret. Hvor fine er de ikke?! Og så kan jeg virkelig godt lide, at de er to-farvede, for så kan man jo bruge farverne lidt som man er i humør til. Jeg er især vild med den varme orange farve. Total lækker appelsin-agtig.

Læs også: Skønne ting jeg godt kunne tænke mig

puder fra søstrene grene

søstrene grene puder

kaffebrygger

kaffebrygger

Jeg udså mig også denne kaffebrygger af glas. Jeg kan slet ikke lide kaffe, men den er flot, og virker sikkert også udemærket til te. Den var for fin til ikke at skulle med mig hjem.

Læs også: De fineste te dåser fra Søstrene Grene

kaffebrygger fra søstrene grene

glas kaffebrygger

vase med prikker

Vasen her er jo så sød! Jeg ved ikke rigtig, hvad der sker med mig lige for tiden, men alt skal simpelthen være sødt og have farve på sig. Ligesom denne fine vase. Jeg kunne bare lige se den med en flot buket blomster i. Så kom endelig med blomster til mig ;-)

Læs også: Vild med vinyl

søstrene grene vase

gulvtæppe fra søstrene grene

Tæppet. ja, tæppet som alle nok har nu. Og hvis ikke de har dette fra Søstrene Grene, ja så har det bare et magen til. Jeg har kigget længe på et tæppe som dette, men jeg har været sådan i tvivl, netop fordi ALLE og deres søster har det. Men da jeg så så, at de ville få et i Søstrene Grene, som så også ville være billigt, ja der ga’ jeg mig altså. Hvis jeg så bliver træt af det om et år, har det ikke været alt for dyrt.

Læs også: Lige endnu en palette – Modern Renaissance

Jeg troede, at jeg kunne være snu, og få det med hjem på cyklen. Det var altså umuligt! Det blev bussen istedet, hvilket også var ret bøvlet, da jeg også havde købt mig puderne på samme tid. Folk kiggede også lidt, da jeg kom slæbende med det. What you won’t do for interior, right? Mine svage arme, var ekstra svage dagen efter.

tæppe

sukker bøtte

Og som det sidste, fik jeg købt mig sådan en lille fin sukker-dims. Den der slags de har på diners i amerikanske film. Den er da bare lidt sjov, og sød.

4 thoughts on “Flere fantastiske ting fra Søstrene Grene

 • Reply Riks 30. marts 2017 at 18:59

  Hvordan er kvaliteten af tæppet? Noget du kan anbefale?

  • Reply anne-dorthe 30. marts 2017 at 19:15

   Jeg kan kun sige, at jeg var positivt overrasket over kvaliteten. Det er selvfølgelig ikke det tykkeste tæppe, men det er heller ikke så tyndt, at man tænker, at det går i stykker lyn hurtigt. I mine øjne er kvaliteten er god til prisen :-) Jeg er så glad for mit tæppe, og kan klart anbefale dig det, dog kommer det jo lidt an på, hvad man er til. Men smut ned i en Søstrene Grene og mærk på tæppet – der hvor jeg var nede, kunne man nemlig mærke på dem. Så er du slet ikke i tvivl ;-) Håber det hjalp.

 • Reply Kathrine 10. april 2017 at 13:38

  Det er virkelig nogle lækre bolig items du har fået fat i!

  • Reply anne-dorthe 16. april 2017 at 17:20

   Mange tak, Kathrine :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *