Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Flere efterårs ønsker - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Flere efterårs ønsker

flere efterårs ønsker

Endnu flere efterårs ønsker

Det er faktisk ikke forfærdeligt længe siden, at jeg delte lidt efterårs ønsker med jer, men faktisk har jeg allerede fundet flere ting, jeg går og drømmer om. Der er simpelthen bare så mange gode ting på nettet lige for tiden!

  • Øverst til venstre er der et fint sengetøjssæt, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at beklæde min dyne i. Jeg kan virkelig godt lide mønstret, og det enkle look.
  • Øverst til højre er der en regnjakke fra Engelbert Strauss. I forstår slet ikke, hvor meget jeg har brug en regnjakke lige for tiden. Jeg cykler til skole hver dag, og det sidste stykke tid har der virkelig bare regnet super meget. Derfor skal jeg altså bare tage mig sammen og få købt mig en regnjakke hurtigst muligt, for det er ikke super fedt at komme i skole driv våd. Jeg burde egentlig også gå efter et par rengbukser, men jeg ved ikke liiiige, hvor smart jeg synes det er, men det er selvfølgelig praktisk. Oh, sikke et dilemma ;-)
  • Nu har jeg efterhånden haft det samme mobilcover i ret lang tid, så da jeg så det fine Adidas mobil cover, kom det hurtigt på min wishlist.
  • Wow! Se lige de flotte støvler fra Bianco! Need I say more?
  • Selvom jeg rent faktisk har en webshop, der sælger de lækreste håndklæder, ejer jeg faktisk ikke nogen af vores håndklæder endnu. Så derfor går jeg selvfølgelig og drømmer om vores nyeste farve.
  • Kender i det, når man kigger på sit tøj, og ikke føler man har noget at tage på? Sådan har jeg det lidt nu, så denne fine lilla t-shirt kunne jeg ret godt tænke mig lige nu.
  • Nu når vejret er skiftet, og der blæser og er koldt konstant, kan jeg hurtigt mærke at min hud har brug for mere fugt. Men først er det en super god idé at eksfolierer huden, så døde hudceller forsvinder, og det kunne jeg godt tænke mig at gøre med en lækker saltbar fra Badeanstalten.
  • Den flotte bluse er fra Mango, og jeg er helt tosset med den. Den er simepelthen bare så flot.

Det er simplehten så hårdt bare ikke at købe hele molevitten.

sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *