Fem videoer der gør mig glad i låget

sjove videoer fra youtube

Fem vildt dejlige videoer fra Youtube

Det sker fra tid til anden, at jeg befinder mig på Youtube. Ok, det sker næsten hver dag faktisk. Der er bare så mange sjove, kreative og fantastiske videoer derinde.

Denne gang har jeg fundet fem videoer til jer, som gør mig helt glad i låget. Faktisk smilede jeg hele vejen igennem alle videoerne, og det vil jeg næsten også tro, at i vil gøre.

Læs også: Jeg har set den her video 100 gange

Jeg ELSKER seje kvinder. Kvinder i alle størrelser, farver, aldre og alt andet. Det gør H&M også, og det er jeg bare vild med. Denne video gør mig bare monster glad! Girl power all the way!

Hvis der er en mand, der er vildt sjov, er det James Corden fra The late late show. Hans carpool caraokes er for vilde, men generelt er alt han laver bare vildt sjovt. I denne video har han Donald Glover på besøg, som jeg crusher for vildt på. I kender måske hans musik under navnet Childish Gambino? I videoen får ham og Reggie lige lavet en super fed lille sang, men det bedste af det hele er nok, hvor meget James Corden elsker hele situationen.

En anden mand, som også bare er for sygt sjov, er selvfølgelig Jimmy Fallon fra The tonight show. I denne video har han Bradley Cooper på besøg, og man må sige, at det ikke går helt efter planen. Drengene får det sygeste grineflip, og det er simpelthen noget af det sjoveste, jeg længe har set.

Hvert år til jul SKAL jeg se Home Alone filmene. Jeg har set dem hver eneste jul, siden jeg var helt lille, så de giver selvfølgelige den vildeste feel good fornemmelse i maven. Her er der en video med bloopers fra film nr. 1.

I har nok forstået, at jeg synes late show værterne er vildt sjove. Så derfor kommer der liiiige en video mere med dem. Denne gang er det dobbelt op på sjovhed. I denne video er Jimmy Kimmel og James Cordon samlet. De stiller hinanden svære og personlige spørgsmål, og hvis man ikke vil svare, skal man spise noget vildt klamt. Det er bare skide sjovt!

Læs også: Hvis der er én du skal se på Youtube er det..

Havde i set nogle af Youtube videoerne?

2 thoughts on “Fem videoer der gør mig glad i låget

  • Reply Karoline 7. november 2016 at 13:16

    Tak tak tak! Hold nu op hvor er det sjovt! :D

    • Reply anne-dorthe 7. november 2016 at 15:48

      Haha, det var skam så lidt! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *