Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Fede møbler online - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Fede møbler online

indretningSom i ved er jeg helt tosset med boligindretning. Det er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Jeg elsker, at finde inspiration online og kigge efter møbler online – der er simpelthen så meget lækker boliginteriør derude. Så da jeg blev spurgt om jeg ville kigge efter nogle flotte møbler på Biva.dk takkede jeg pænt ja. 

interiørDe fleste ved at Biva har showrooms, men de sælger faktisk også deres møbler online. Så det er jo lidt nemmere, når man kan klare det hele hjemmefra. Biva møbler er overraskende fede og moderne, hvis du spørger mig, og derfor har jeg fundet nogle fra deres hjemmeside, som jeg er helt tosset med, og bestemt ikke ville have noget imod, var en del af indretningen på mit værelse. Se møblerne længere nede i indlægget↓
fed indretning

biva møbler
Her er nogle af de Biva møbler og nipsting, som jeg faldt for.  Se bare hvor fantastisk flot stolen på billedet er! Jeg er helt tosset med den, og hvor meget naturlighed den ville bringe et rum. Stolen er uden tvivl på min ønskeseddel.

I 2015 kom marmor for alvor ind i de danske hjem igen, og jeg må være ærlig og sige, at jeg faldt lidt for den trend. Jeg købte mig en lysestage i marmor, har en krukke i marmor og så napsede jeg min mors gamle marmor æggebægere, da jeg flyttede til Århus. Men se lige det fine marmorbord på billedet ovenfor. Er det ikke vildt smukt? Ja, i kan nok godt gætte det. Bordet er også fra Biva.dk.

Jeg kunne nok blive ved med at snakke om de fine ting, som jeg har valgt at vise jer her, men det værste ved det hele er, at jeg virkelig prøvede at begrænse mig, da jeg kiggede på møbler på biva.dk. Der var så mange fede ting.

sponsoreret

4 thoughts on “Fede møbler online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *