Sådan sparer du penge på din foundation

mac face and body foundation

Spar penge på din face and body foundation

I omkring to år har jeg brugt den samme foundation. Jeg har fundet en, som bare er den bedste for mig, og det er MACs Face and Body foundation.

I sin tid købte jeg den, fordi der blev snakket en del om, hvor god den var i diverse makeup tutorials på Youtube. Så jeg skiftede min højt elskede Rimmel foundation ud, med MACs face and body.

Oh boy, I’m glad I did!

Jeg har elsket den foundation lige siden dag et.

Læs også: Sådan stopper du madspild super nemt

face and body foundation

Det var faktisk i New York, jeg købte den for første gang. Den var nemlig noget billigere i New York end i Danmark, og så tænkte jeg, at den derfor var værd at prøve. Hvem kan ikke lide at spare lidt penge?

Men grunden til, at jeg elsker denne Face and Body foundation fra MAC er, at den er så let. Denne foundation dækker nemlig ikke særlig meget, og giver derfor et meget naturligt look. Din hud ligner rent faktisk hud.

Find: Real Techniques børster her

Og hvis du ikke bryder dig om følelsen af en fed foundation, som din hud ikke kan trække vejret igennem, er den også helt perfekt. Men det bedste ved den er faktisk, at man kan bygge den op. Så hvis du efter første “lag” har nogle steder, der godt kun bruge lidt mere dække, kan du rent faktisk godt påføre lidt mere uden at se kaget ud. Det synes jeg ikke man ser så ofte ved andre foundations.

Læs også: En billig og god øjenskygge palette

god foundation

Men nu kommer det bedste af det hele. Jeg har nemlig et lille tip til, hvordan du kan spare penge på din Face and Body foundation.

Find: Nyx makeup her

Hvis du går i Magasin eller Salling for at købe din foundation koster 50 ml. 245 kr. Men hvis du går på MACs egen hjemmeside kan du få 120 ml. til 295!! HVAD?! Du giver altså kun 50 kr. mere for at få en med 70 ml mere.

Det vil altså sige at hvis du har brugt en med 50 ml. op, og køber en ny med 50 ml. har du allerede brugt 490 kr. Get it?

Så på længere sigt er det altså noget billigere at købe den store. Og hvis du som mig bare elsker lidt MAC Face and Body foundation, bliver du næsten nødt til det.

Læs også: Den lækreste håndcreme

parks and rec gif

Mig første gang jeg fandt ud af, at jeg kunne spare penge på min foundation.

Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *