Et vildt sjovt podcast

sjovt podcast

Et sjovt podcast du bare skal høre!

Jeg er så meget hoppet med på podcast bølgen. Nærmest alle hører jo podcasts nu. Faktisk sidder jeg og hører et podcast lige nu. I’m Addicted.

Der er helt vildt mange gode podcast derude, og jeg følger en hel del forskellige på Soundcloud. Det er så fedt, når man finder et nyt podcast, som man bare er hooked på, men knap så fedt, når man nærmest ikke kan følge med længere, fordi man hører så mange forskellige. Sådan har jeg det lidt lige nu haha, så jeg prøver at indhente dem.

Læs også: Den mærkeligste men fedeste serie

Min afhængighed startede med podcastet Serial, som er et podcast, der med sikkerhed vil gøre dig afhængig! Personligt hører jeg podcasts til nærmest alt. Jeg hører dem, når jeg laver aftensmad, gør mig klar, handler ind og lignende. Men da det kom til Serial, lavede jeg absolut igenting. Jeg skulle høre det uden at blive distraheret af andre ting, da jeg skulle have alle detaljer med! Så spændende var det altså.

Som sagt lytter jeg til en del forskellige podcasts, så jeg tænkte, at jeg ville dele et super sjovt et med jer. Podcastet Mortified er noget af det sjoveste du kan lytte til. Podcastet handler om folks pinlige historier. En person læser op af en dagbog, et brev eller lignende foran et publikum. For det meste er det skrevet, da de enten var børn eller meget unge, og det er simpelthen nogle af de sjoveste historier folk har, og så er de virkelig så pinlige, at man krummer tæer ret ofte. Det sjoveste ved det hele er, at man nogle gange kan nikke genkendende til mange af de ting de fortæller.

Læs også: Her skal du købe dine vinyler i Århus

To af mine Mortified favoritter


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *