Endnu en god serie med zombier

fear the walking dead serie

Se lige Fear The Walking Dead på HBO

Hvor mange af jer er fans af The Walking Dead? Jeg er personligt kæmpe fan, så da jeg hørte, at der ville komme endnu en serie med zombier, var jeg klar foran tv’et med det samme.

Da jeg så hørte at serien hed Fear The Walking Dead, var min første tanke om det muligvis var lidt af en efterabe-serie. Men det er det heldigvis slet ikke.

Ham der har lavet tegneserien The Walking Dead, og som også er med til at lave serien, har også været med indeover denne serie. Så mon ikke har ligesom har godkendt at de to serier nok ikke kan undgå at ligne hinanden en smule. Det er nok begrænset, hvor mange forskellige måder man kan lave serier om zombier på.

Læs også: 8 afsnit du skal se NU!

mobil med fear the walking dead på

Serien hedder som sagt Fear The Walking Dead, og handler lidt mere om starten af selve zombie-helvedet end The Walking dead gør. Her ser vi det altså helt fra begyndelsen, i en anden by og med nye personer.

Faktisk synes jeg denne serier er en smule mere realistisk, hvis man altså kan sige det om en serie med zombier i? Dog vil jeg altid elske The Walking Dead no matter what.

Denne serie er også produceret lidt bedre. Billederne er filmet super smukt, og det er noget jeg virkelig sætter pris på i en serie.

Læs også: En vildt intens og inspirerende film

fear the walking dead hbo

Dog skal man vide, at man nogengange godt kan have lyst til at kaste noget i hovederne af nogle af personerne i serien. Simpelthen fordi de er så dumme! Men det handler nok mere om, at jeg har set The Walking Dead, og derfor ved hvad man skal og hvad man SLET ikke skal gøre, når der er zombier.

Jep, jeg er ret into zombier og ja, jeg ville være for vild, hvis der kom zombier i virkeligheden ;-)

Er der andre nørder derude? Please?

Læs også: Den mærkeligste men fedeste serie

mobil med fear the walking dead på

Men serien er altså super godt, hvis du spørger mig. Nogen vil måske synes, at den er en smule langtrukken, men det føler jeg faktisk er lidt nødvendigt for historien.

Så hvis du mangler en ny serie, og du er vildt med zombier er Fear The Walking Dead sikkert noget for dig.

Læs også: Et talkshow du bare skal se!

fear the walking dead hbo

Bonus info: Sæson 2 er udkommet på HBO :-)

britney spears gif

Mig når folk siger, at de ikke forstår serier med zombier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *