Endelig fik jeg den – Naked 2 palette

Naked 2 palette

Urban Decay naked 2

Så fik jeg endelig købt mig en af de skønne naked paletter fra Urban Decay. Jeg har længe sukket over de smukke paletter, men jeg har simpelthen ikke vidst, hvilken en af dem, jeg helst ville have. Da jeg fandt ud af, at de havde fået en afdeling med Urban Decay i Magasin i Århus, smuttede jeg hurtigt derned. Jeg overvejede længe, men besluttede mig altså for nummer 2 i rækken.

Læs også: En billig og god øjenskygge palette

urban decay øjenskygger

Se lige en skønhed! Er farverne bare ikke fantastiske? Jeg tror helt sikkert at jeg har valgt de rigtige farver til mig, og hvis ikke, så er der jo snart jul. Mon ikke nummer et eller nummer tre er at finde på min ønskeseddel. I think so.

urban decay øjenskygge

Ikke nok med at farverne er vildt smukke, de er også super lækre at arbejde med. Selvom de er af pudderform, er de stadig vildt cremede, hvilket jeg elsker ved øjenskygger. Er personligt ikke så vildt med “tørre” øjenskygger – giver det mening? De cremede er bare noget nemmere at blende ud og sådan.

øjenskygger fra urban decay

Alle skyggerne har også nogle rigtig fine navne, såsom “bootycall”. Det er jo bare lidt sjovt altså.

øjenmakeup urban decay

Her kan i se nogle af farverne i paletten. De fleste af farverne er ekstremt naturlige i deres toner, og kan derfor sagtens bruges til hverdag, men de kan selvfølgelig også bruges, når du skal være party-uartig ;-)

 

2 thoughts on “Endelig fik jeg den – Naked 2 palette

  • Reply Julie Guldbrandt 10. oktober 2015 at 18:59

    Jeg er SÅ jaloux! Har ønsket mig den i evigheder, og tænker at det bare snart ender med at jeg køber den selv :D
    http://julieguldbrandt.dk/

    • Reply anne-dorthe 10. oktober 2015 at 23:18

      Du bliver så glad for den!! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *